Γιασικεβίτσιους: «Κάτι παραπάνω από φανταστικοί οι παίκτες μου»

Γιασικεβίτσιους: «Κάτι παραπάνω από φανταστικοί οι παίκτες μου»

Ο προπονητής της Ζαλγκίρις αποθέωσε την ομάδα του για την τρίτη θέση στο Final 4 του Βελιγραδίου.

Θα μπορούσε κανείς να πει ότι ήταν ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος του κόσμου για την εικόνα της Ζαλγκίρις στο τουρνουά, όμως παράλληλα ήταν και νευριασμένος για το γεγονός πως έσβησε ο διακόπτης και ανάγκασε την ΤΣΣΚΑ να πιστέψει στη νίκη στον μικρό τελικό.

Ο λόγος για τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, ο οποίος δήλωσε ότι: «Σταματήσαμε να παίζουμε από ένα σημείο κι έπειτα. Παίζαμε εξαιρετικό μπάσκετ και ξαφνικά σταματήσαμε. Ευστόχησαν σε μερικά δύσκολα σουτ, αλλά νομίζω πως στο τέλος νίκησε η καλύτερη ομάδα. Συγχαρητήρια στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, διαθέτουν πολύ καλή ομάδα, τόσο καλά δουλεμένη, αλλά οι δικοί μας παίκτες δεν ήταν απλώς φανταστικοί, ήταν τόσο πολύ καλύτεροι από αυτό. Τους αγαπώ, με τρελαίνουν, αλλά τους αγαπώ! Ανέκαθεν ήμουν συναισθηματικός. Μερικές φορές προσπαθώ να συγκρατήσω τα δάκρυά μου, αλλά συνήθως δε μπορώ».

Τέλος και αναφορικά με τη σημασία αυτής της επιτυχίας για το λιθουανικό μπάσκετ, ο Σάρας είπε: «Το λιθουανικό κοινό είναι χαρούμενο τώρα κι αυτό έχει τη μεγαλύτερη σημασία. Είτε είναι στο Κάουνας, είτε οπουδήποτε στη Λιθουανία ή στον κόσμο, στο Λονδίνο, στο Σικάγο, μας βλέπουν από παντού, η Ζαλγκίρις είναι η ομάδα της πατρίδας τους. Όσο για τους παίκτες μου, μακάρι να κατάλαβαν πόσο καλοί μπορούν να είναι, ήταν ένα καλό παιχνίδι μακριά από τη διεκδίκηση του τίτλου κι αυτό αποτελεί σπουδαία δήλωση. Δεν παίξαμε καλά στο προηγούμενο ματς, αλλά γενικά ήταν μία απίστευτη χρονιά. Οι παίκτες ωρίμασαν αγωνιστικά κι εγώ ως προπονητής».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ