Οι 10 αποχρώσεις του… Ζοτς (pic)

Οι 10 αποχρώσεις του… Ζοτς (pic)

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς επηρεασμένος από την πίεση του Τελικού της Euroleague, αλλά και της κακής ημέρας της Φενέρ, απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό σε έξαλλη πραγματικά κατάσταση.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι ίσως ο κορυφαίος Ευρωπαίος προπονητής. Όπως όμως ο καθένας, έτσι και αυτός έχει μερικές αδυναμίες. Ο Ζέλικο λοιπόν μας έχει συνηθίσει σε ξεσπάσματα με νεύρα και φωνές, όταν «στραβώνει» κάτι σε ένα ματς, παίρνοντας κατά τη διάρκειά του το… περιβόητο μελιτζανί χρώμα στο πρόσωπό του. Πόσο μάλλον αυτή τη φορά που αν και ξεκίνησε από τη θέση του φαβορί, ως κάτοχος του περσινού τροπαίου, άρχισε να νιώθει πως το φετινό του… γλιστρούσε από τα χέρια.

Κατά τη διάρκεια του τελικού της Euroleague λοιπόν και με τη Φενέρμπαχτσε να τα βρίσκει σκούρα απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Ομπράντοβιτς εξερράγη, τα «έχωσε» σε Ντουβερίογλου και Γκούντουριτς με την ένταση να αποτυπώνεται γλαφυρά στο… χρώμα του προσώπου του! Παρά όμως τις προσπάθειες του για να αφυπνίσει τους παίκτες του, τελικά η Ρεάλ σε ένα πολύ καλό και δραματικό προς το τέλος ματς, αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης μετά τη νίκη της επί της Φενέρ του Ζέλικο με 85-80!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ