«Βασιλική» απονομή για τη Ρεάλ, ο Γιουλ έκοψε το διχτάκι! (vid)

«Βασιλική» απονομή για τη Ρεάλ, ο Γιουλ έκοψε το διχτάκι! (vid)

«Έκρηξη» χαράς για τους παίκτες της Ρεάλ και τον Πάμπλο Λάσο κατά την απονομή του βαρύτιμου τροπαίου από τον Τζόρντι Μπερτομέου. Σαν... μικρό παιδί έκανε ο Σέρχιο Γιουλ, που έκοψε το διχτάκι.

Η Ρεάλ Μαδρίτης επέστρεψε στο θρόνο της… Με όλες τις προβλεπόμενες τιμές, η Ευρωλίγκα απένειμε το βαρύτιμο τρόπαιο του πρωταθλητή Ευρώπης στη Ρεάλ και τον προπονητή της Πάμπλο Λάσο.

Μετά από μια εξαιρετικά δύσκολη σεζόν, καθώς η ομάδα της Μαδρίτης χτυπήθηκε άγρια από πολλούς και σοβαρούς τραυματισμούς, ήρθε η ώρα της δικαίωσης για τους Μερένχες.

Όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο, παίκτες και Λάσο έζησαν έντονα κάθε στιγή κατά τη διάρκεια της απονομής. Μόλις ο εκτελεστικός διευθυντής της Ευρωλίγκας Τζόρντι Μπερτομέου παρέδωσε την κούπα στους Σέρχιο Γιουλ και Φελίπε Ρέγιες, ακολούθησε… έκρηξη χαράς!

Λίγο νωρίτερα ο Γιουλ έκοβε το διχτάκι της μπασκέτας στο καθιερωμένο… έθιμο για τη νικήτρια ομάδα μετά από κάθε τελικό. Ο μεγάλος ηγέτης της βασίλισσας, επέστρεψε στην αγωνιστική δράση την κατάλληλη στιγμή μετά το σοβαρό τραυματισμό που υπέστη και ο οποίος την κράτησε νοκ-άουτ για περισσότερους από οκτώ μήνες.

Η κατάκτηση αυτής της κούπας ήταν η μεγαλύτερη δικαίωση για τον ίδιο, καθώς είχε σημαντική συμβολή στην μεγάλη αυτή επιτυχία με καλές εμφανίσεις στο final-4.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ