Μπερτομέου : «Με τον Γιαννακόπουλο έχουμε θέμα, όχι με τον Παναθηναϊκό»

Μπερτομέου : «Με τον Γιαννακόπουλο έχουμε θέμα, όχι με τον Παναθηναϊκό»

Σταθερός στην άποψή του πως ο Παναθηναϊκός πρέπει να παραμείνει στην Euroleague, τονίζοντας ότι το πρόβλημα στην υπόθεση είναι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Ο Τζόρντι Μπερτομέου στο πλαίσιο του καθιερωμένου πρωινού briefing με τους δημοσιογράφους, ανήμερα του τελικού της Euroleague τοποθετήθηκε μεταξύ άλλων για το ζήτημα του Παναθηναϊκού και του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Ο πρόεδρος της Euroleague επεσήμανε ότι εκείνος και οι συνεργάτες του δεν θέλουν ο Παναθηναϊκός να αποχωρήσει από τη διοργάνωση. Ωστόσο, σχετικά με τον ισχυρό άνδρα της πράσινης ΚΑΕ, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, τόνισε ότι η συμπεριφορά του δεν μπορεί να είναι αποδεκτή.

Ο Μπερτομέου τόνισε αρχικά: «Ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα της Euroleague και δεν θέλουμε να κόψουμε την επικοινωνία μαζί του, ούτε επιθυμούμε να φύγει ο Παναθηναϊκός από τη Euroleague. Έχουμε θέματα με ένα άτομο κι όχι με το κλαμπ. Ο κ.Γιαννακόπουλος έχει συμπεριφορά που δεν μπορεί να είναι αποδεκτή από οποιαδήποτε αθλητική κοινωνία. Ο Παναθηναϊκός όμως είναι μέλος μας και όποιο μέλος ζητήσει να μιλήσουμε, είμαι εδώ για να το κάνω.»

Στη συνέχεια, δεν θέλησε να απαντήσει στις περισσότερες ερωτήσεις που του έγιναν από τους εκπροσώπους του Τύπου, επισημαίνοντας το εξής: «Ως εταιρεία δεν πρέπει να κάνουμε δημόσιο διάλογο. Όλα τα στοιχεία τα δίνουμε αναλυτικά στους μετόχους σε κάθε γενική συνέλευση και φυσικά είναι πάντα στη διάθεσή τους».

Για το ποιο είναι το ιδανικό για τον ίδιο σενάριο στις σχέσεις Euroleague-Παναθηναϊκού: «Το κλαμπ και ο Παναθηναϊκός να σέβονται τους κανονισμούς που οι ίδιοι συναποφάσισαν και όρισαν για όλους. Έχουμε κανονισμούς για τους παίκτες, τους προπονητές, το μάρκετινγκ, για τα κλαμπ. Πρέπει η συμπεριφορά όλων να είναι εναρμονισμένη με τους κανονισμούς. Να σέβονται τους κανονισμούς, να σέβονται τους άλλους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ