Για αυτό πήρε τον Μπραζντέικις ο Μπαρτζώκας…

Για αυτό πήρε τον Μπραζντέικις ο Μπαρτζώκας…

Η εξήγηση πίσω από τη μεταγραφή του Ίγκνας Μπραζντέικις στον Ολυμπιακό του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Ο Ίγκνας Μπραζντέικις ήταν το τελευταίο κομμάτι που προστέθηκε στο εφετινό παζλ του Ολυμπιακού.

Ο Λιθουανός φόργουορντ αποτέλεσε την τελευταία κίνηση των ερυθρολεύκων, με τον Ρίτις Βισνιάουσκας να αναλύει τους λόγους αυτής της μετακίνησης.

Ο γνωστός αναλυτής της ιστοσελίδας “Basketnews.com” σχολίασε τη μεταγραφική επιλογή των Πειραιωτών και έδειξε σίγουρος για το πλάνο του Γιώργου Μπαρτζώκα.

“Το δικό μου Νο. 6 στα power rankings είναι ο Ολυμπιακός. Την προηγούμενη εβδομάδα συζητήσατε για τη μεταγραφή του Μπραζντέικις. Δεν έχω ισχυρή άποψη. Μου προκάλεσε έκπληξη το γεγονός ότι έπελεξαν να τον αποκτήσουν και να πληρώσουν buy out.

Δεν ξέρω… Προφανώς τον βλέπουν σαν πλεονέκτημα με το δυνατό του κορμί και το μέγεθός του, και ο Μπαρτζώκας έχει συγκεκριμένο πλάνο για εκείνον”, υποστήριξε στο τελευταίο “Urbonus” podcast.

“Πίστευα ότι θα ψάξουν για κάποιον άλλο. Για κάποιο combo γκαρντ που μπορεί να σουτάρει. Ίσως έχουν υψηλότερες προσδοκίες από τον Αϊζάια Κάνααν φέτος.

Έχουν τον Γουόκαπ και τον Γουίλιαμς-Γκος, δύο physical πόιντ γκαρντ που δεν είναι γνωστοί για τις ικανότητές του στο σουτ, παρότι ο Γουίλιαμς-Γκος συνεχίζει να αποδεικνύει ότι είναι αρκετά αξιόπιστος σουτέρ”, σημείωσε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ