Με Γιαννακόπουλο η προπόνηση του Παναθηναϊκού – Τι είπε στους παίκτες (vid)

Με Γιαννακόπουλο η προπόνηση του Παναθηναϊκού – Τι είπε στους παίκτες (vid)

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βρέθηκε στην τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και εμψύχωσε τους παίκτες των «πράσινων».

Με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ (21:15). Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ βρέθηκε στο κλειστό και θέλησε να τονώσει την ψυχολογία των παικτών της ομάδας του ενόψει του πολύ μεγάλου ντέρμπι της πρεμιέρας της Euroleague.

«Εύχομαι να έχουμε μια καλή σεζόν. Δεν είμαι ικανός να μιλήσω για θέματα μπάσκετ. Αυτό που μπορώ να πω είναι πως όταν μια ομάδα είναι νέα όπως εμείς, δεν έχει χημεία και δεν μπορεί να βρίσκεται με κλειστά μάτια, ο μόνος τρόπος να παρουσιάσει την εικόνα που θέλει ο κόσμος είναι να παλεύει. Θεωρώ ότι το Σάββατο δεν παλέψαμε όσο έπρεπε. Αυτό ανήκει στο παρελθόν. Είτε χάσουμε, είτε κερδίσουμε αυτό που θέλω να δω είναι να παλεύουμε για κάθε μπάλα και για κάθε κατοχή. Εάν ο κόσμος δει ότι παλεύουμε θα είναι δίπλα μας όλη τη χρονιά», φέρεται να είπε ο Γιαννακόπουλος.

Διαβάστε επίσης: Ο Κέντρικ Ναν και οι άλλοι: Ποιοι είναι οι NBAers που «ξέμειναν» και κοιτάζουν προς Euroleague…

Όσον αφορά στα αγωνιστικά, οι «πράσινοι» δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τον Ντίνο Μήτογλου, ενώ αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Ιωάννη Παπαπέτρου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ