Το μήνυμα του Γουίλι στον Μιλουτίνοφ πριν την… αερομαχία του ΣΕΦ

Το μήνυμα του Γουίλι στον Μιλουτίνοφ πριν την… αερομαχία του ΣΕΦ

Λίγο πριν την αναμέτρηση ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Μπαρτσελόνα, η μάχη Μιλουτίνοφ - Ερνανγκόμεθ είναι αυτή που κλέβει την παράσταση.

Η δεύτερη αγωνιστική της Euroleague έρχεται με το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τη Μπαρτσελόνα να κλέβει την παράσταση και το νέο απόκτημα των «Καταλανών», Γουίλι Ερνανγκόμεθ να στέλνει το δικό του μήνυμα για τη μονομαχία με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Ο Σέρβος σέντερ των «ερυθρολεύκων» δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση, ερχόμενος από 15 πόντους και 7 ριμπάουντ στο ΟΑΚΑ στην πρεμιέρα της διοργάνωσης, κόντρα στον Παναθηναϊκό, αλλά και 14 πόντους και 9 ριμπάουντ απέναντι στον Άρη.

Διαβάστε επίσης: Με Φαλ κόντρα στην Μπαρτσελόνα ο Ολυμπιακός, νοκ-άουτ και ο Γκος

Η μονομαχία με τον Ερνανγκόμεθ που στο παιχνίδι με την Ανατολού Εφές έβαλε 18 πόντους και για το πρωτάθλημα έκανε double-double με 15 πόντους και 10 ριμπάουντ με την Μοραμπάνκ Ανδόρας στη δύσκολη νίκη της Μπαρτσελόνα με 91-87.

Στη συνέντευξη τύπου για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό ο Γουίλι δήλωσε: «Πάντα ανυπομονώ να κερδίσω τους καλύτερους παίκτες και να αποδείξω ότι είμαι ένας από αυτούς», αναφερόμενος στον Μιλουτίνοφ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ερνανγκόμεθ: 

«Πρέπει να προσαρμοστώ, αλλά κάθε μέρα είμαι πιο άνετος. Ο Μιλουτίνοφ και εγώ έχουμε την ίδια ηλικία και έπαιξα μαζί του στις ομάδες νέων. Πάντα ανυπομονώ να κερδίσω τους καλύτερους παίκτες και να αποδείξω ότι είμαι ένας από αυτούς».

«Είμαστε κάτι περισσότερο από μια ομάδα. Μια ομάδα φίλων που θα αγωνιστούμε για να κερδίσουμε τίτλους. Αυτή είναι η ευκαιρία που έψαχνα: να είμαι ευτυχισμένος παίζοντας μπάσκετ».

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ