«Σίφουνας» η Ρεάλ στην Πόλη – Έκανε «σεφτέ» η Παρτιζάν

«Σίφουνας» η Ρεάλ στην Πόλη – Έκανε «σεφτέ» η Παρτιζάν

Με κεκτημένη ταχύτητα από τον θρίαμβο επί των Ντάλας Μάβερικς, η Ρεάλ Μαδρίτης συνέτριψε την Αναντολού Εφές στην Πόλη, γράφοντας το «δύο στα δύο» στην εφετινή Euroleague.

Με κεκτημένη ταχύτητα από τον θρίαμβο επί των Ντάλας Μάβερικς, η Ρεάλ Μαδρίτης συνέτριψε την Αναντολού Εφές στην Πόλη, γράφοντας το «δύο στα δύο» στην εφετινή Euroleague. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης επικράτησε με 103-80 της τουρκικής ομάδας, υποχρεώνοντας τους γηπεδούχους στη δεύτερη ήττα τους σε ισάριθμες αναμετρήσεις στη διοργάνωση.

Απόλυτος πρωταγωνιστής των νικητών, ο Γκερσόν Γιαμπουσέλε, ο οποίος σημείωσε τους 16 από τους 26 πόντους της Ρεάλ στο 7ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν οι Ισπανοί εξασφάλισαν μία διαφορά 17 πόντων (9-26). Ο Γάλλος φόργουορντ συνέχισε την πειστική του εμφάνιση (τελείωσε τον αγώνα με 22 πόντους και 3/3 τρίποντα) και με τον Μάριο Χεζόνια να μπαίνει στην… εξίσωση οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στο σερί 15-0 της Αναντολού, παίρνοντας τον δρόμο προς τα αποδυτήρια στο +14 και «καθαρίζοντας» την αναμέτρηση στην τρίτη περίοδο, όταν διαμόρφωσαν το μη αναστρέψιμο 60-80 (στο 30΄).

Διαβάστε επίσης: Το step up του Κάνααν και το εντυπωσιακό 68% (vid)

Άξιοι συμπαραστάτες του Γιαμπουσέλε, οι Φαμπιέν Κοζέρ (18π.), Φακούντο Καμπάτσο (15π., 10ασ.), Μάριο Χεζόνια (14π.), Βενσάν Πουαριέ (12π.) και Ντζάναν Μούσα (10π.). Από την Αναντολού οι Ντάριους Τόμπσον (20π.) και Ροντρίγκ Μπομπουά (19π.) ήταν απελπιστικά μόνοι για την ανατροπή.

Πρώτη νίκη για την Παρτιζάν

Έπειτα από την απογοητευτική εμφάνιση και την ήττα της πρεμιέρας κόντρα στην Μακάμπι, η Παρτιζάν κατάφερε να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη χάρη στο άνετο 88-62 στην έδρα της Βιλερμπάν.

Πολυφωνία στην επίθεση από τους Σέρβους, που είχαν για κορυφαίο τον Τζέιμς Νάναλι με 17 πόντους και 6 ασίστ, με τον Ζακ ΛεΝτέι να προσθέτει 13π.

Από την ομάδα του Τι Τζέι Πάρκερ, που πήγε στο 0/2, πρώτος σκόρερ ήταν ο Φρανκ Τζάκσον με 16 πόντους, αλλά αποβλήθηκε λίγο πριν το τέλος του τρίτου δεκάλεπτου με τεχνική ποινή, αφού νωρίτερα είχε υποπέσει σε αντιαθλητικό φάουλ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα: 

Αναντολού Εφές – Ρεάλ Μαδρίτης 80-103

Άλμπα Βερολίνου – Μπασκόνια 86-91

Βιλλερμπάν – Παρτιζάν 62-88

Παναθηναϊκός – Μπάγερν 78-71

Η βαθμολογία: 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ