Τα δεδομένα για Ταρίκ Μπλακ – Μπορεί να επιστρέψει;

Τα δεδομένα για Ταρίκ Μπλακ – Μπορεί να επιστρέψει;

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό για τον Αμερικανό σέντερ.

Συνεχόμενα είναι πλέον τα ρεπορτάζ στο εξωτερικό για την Ταρίκ Μπλακ και την Αναντολού Εφές, με τους Τούρκους να διατηρούν σε περίοπτη θέση το όνομα του Αμερικανού σέντερ.

Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα στη γειτονική χώρα, η Αναντολού Εφές αντιμετωπίζει πρόβλημα στο «5» και ένας από τους παίκτες που εξετάζει η τεχνική ηγεσία της τουρκικής ομάδας είναι ο Ταρίκ Μπλακ. Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού παραμένει χωρίς ομάδα, μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τους νταμπλούχους Ελλάδας και η Αναντολού Εφες, σύμφωνα με τους Τούρκους, ίσως να είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του.

Διαβάστε επίσης: Τσιμίκας: Κορυφαίος ντριμπλέρ των προκριματικών!

Η Εφές φέρεται έτοιμη να του προσφέρει συμβόλαιο για να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση και κατ’ επέκταση στην Euroleague, με τον 31χρονο να αποτελεί, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στη γειτονική χώρα, τον πρώτο στόχο της τούρκικης ομάδας για τη θέση «5».

Υπενθυμίζουμε ότι ο Ταρίκ Μπλακ εκτός από τον Ολυμπιακό, έχει αγωνιστεί στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση μπάσκετ και με τη φανέλα της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Με τα χρώματα του Ολυμπιακού στην Euroleague είχε μέσο όρο 4.4 πόντους και 1.7 ριμπάουντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ