Μάικ Τζέιμς: «Ο Παναθηναϊκός δεν είχε τα λεφτά να με κρατήσει την δεύτερη σεζόν»

Μάικ Τζέιμς: «Ο Παναθηναϊκός δεν είχε τα λεφτά να με κρατήσει την δεύτερη σεζόν»

Σε συνέντευξη του στο σέρβικο μέσο «Mozzart Sport» ο Μάικ Τζέιμς αποκάλυψε τον λόγο που αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 2017.

Ο Μάικ Τζέιμς παραχώρησε συνέντευξη στο σέρβικο μέσο «Mozzart Sport» και εξήγησε τον λόγο που ο Παναθηναϊκός δεν τον κράτησε το καλοκαίρι του 2017.

Με αφορμή το γεγονός πως ο Αμερικανός γκαρντ έχει παραμείνει στην Μονακό για παραπάνω από δύο σεζόν ρωτήθηκε τους λόγους που δεν το συνήθιζε αυτό στις προηγούμενες ομάδες του.

Διαβάστε επίσης: Τι λένε στην Ιταλία για τον Ολυμπιακό και το ειρωνικό σχόλιο για τον Σλούκα

Συγκεκριμένα για τους «πράσινους» είπε πως ήθελαν πολύ να τον κρατήσουν μετά την πρώτη του πολύ καλή σεζόν όμως κάτι τέτοιο δεν ήταν εφικτό λόγω των «στενών» οικονομικών τους.

«Μετά τη πρώτη σεζόν στη Μπασκόνια είχε έρθει η ώρα να προχωρήσω στο επόμενο βήμα. Στη δεύτερη χρονιά μου στον Παναθηναϊκό, δεν είναι ότι δεν με ήθελαν, απλά τα οικονομικά της εποχής ήταν τέτοια που δεν μπορούσαν να κρατήσουν ενωμένο τον κορμό της ομάδας. Και εγώ ήμουν απλώς ένας από τους ανθρώπους που δεν είχαν τα χρήματα να κρατήσουν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τζέιμς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ