«3/3» για την Βαλένθια, εύκολα η Βίρτους την Άλμπα – Η βαθμολογία της Euroleague (pic)

«3/3» για την Βαλένθια, εύκολα η Βίρτους την Άλμπα – Η βαθμολογία της Euroleague (pic)

Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Euroleague μετά την ολοκλήρωση της 3ης αγωνιστικής. Που βρίσκονται Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός.

Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα η Βαλένθια επικράτησε με 75-66 της Μακάμπι στην άδεια λόγω… Ισραήλ «Φοντέτα», κάνοντας το 3/3. Αντίθετα η Μακάμπι έδειξε εμφανώς επηρεασμένη από όλα όσα γίνονται στην Μέση Ανατολή ερχόμενη στο ΟΑΚΑ για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό (20/10) ως ηττημένη.

Με έναν εξαιρετικό Τόρνικε Σενγκέλια ο οποίος έβαλε 26 πόντους η Βίρτους Μπολόνια επικράτησε επί της Άλμπα Βερολίνου με 87-76 πετυχαίνοντας έτσι την δεύτερη νίκη της. Από την άλλη οι Γερμανοί μετρούν τρείς ήττες σε ισάριθμες αγωνιστικές.

Διαβάστε επίσης: Ο ακούραστος Μασούρας: Το τρομερό σερί και ο… Παναθηναϊκός!

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον… διπλό, Μάικ Τζέιμς (18 πόντοι – 11 ασίστ) η Μονακό κατάφερε να φύγει νικήτρια από την «καυτή» έδρα του Ερυθρού Αστέρα με 82-76 στο πρώτο ματς των δύο ομάδων στη διαλοβδομάδα, πανηγυρίζοντας έτσι την πρώτη της νίκη στη Euroleague έπειτα από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα. Αντίθετα οι Σέρβοι έπεσαν στο 1-2.

Δείτε την βαθμολογία της Euroleague: 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ