Η ιδιαίτερη ατάκα του Γιαννακόπουλου για Παπαγιάννη – Τι είπε για την ήττα από τη Φενέρ…

Η ιδιαίτερη ατάκα του Γιαννακόπουλου για Παπαγιάννη – Τι είπε για την ήττα από τη Φενέρ…

Αυτή ήταν η αντίδραση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου μετά την ήττα από τη Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Ιτούδη, αλλά και την εμφάνιση του Γιώργου Παπαγιάννη.

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με κάτω τα χέρια από τη Φενέρμπαχτσε στην Πόλη για την τρίτη αγωνιστική της Euroleague και πλέον έχει ρεκόρ 1-2 στη διοργάνωση, με την ομάδα του Εργκίν Αταμάν να μην πείθει τουλάχιστον σε αυτό το ξεκίνημα της σεζόν.

Τη μετριότατη εμφάνιση του Παναθηναϊκού μάλιστα στην Κωνσταντινούπολη κόντρα στην Φενέρμπαχτσε, σχολίασε ο ιδιοκτήτης των «πρασίνων», Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Μέσω live που έκανε σε κοινωνικό δίκτυο, το αφεντικό του «τριφυλλιού» μίλησε για την ήττα της ομάδας του το βράδυ της Τρίτης, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο πρώην αρχηγό, Γιώργο Παπαγιάννη, ο οποίος πλέον αγωνίζεται με τη φανέλα της Φενέρ.

«Αν είχαμε τον Παπαγιάννη κι έμενε, δεν θα χάναμε από κανέναν», υποστήριξε ο Γιαννακόπουλος για τον Έλληνα σέντερ που αποφάσισε το περασμένο καλοκαίρι να μην ανανεώσει τη συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό και να πάει στην Πόλη.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο διεθνής σέντερ πέτυχε 15 πόντους και είχε 3/4 σουτ πίσω από τα 6.75 απέναντι στην παλιά του ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ