Παναθηναϊκός: Το καλοκαίρι… πρωταθλητής Ευρώπης, τέσσερις αγωνιστικές μετά όγδοο φαβορί και βλέπουμε… (pics)

Παναθηναϊκός: Το καλοκαίρι… πρωταθλητής Ευρώπης, τέσσερις αγωνιστικές μετά όγδοο φαβορί και βλέπουμε… (pics)

Ο Παναθηναϊκός, ηττήθηκε από την Μακάμπι στο ΟΑΚΑ και ενώ οι στοιχηματικές το καλοκαίρι των είχαν από τα πρώτα φαβορί, πλέον θεωρείται όγδοο. Που βρίσκεται ο Ολυμπιακός...

Ο Παναθηναϊκός, δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μακάμπι Τελ Αβίβ για την τέταρτη αγωνιστική της Euroleague. Οι παίκτες του Εργκίν Αταμάν, «κυνηγούσαν στο σκορ στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, παρόλα αυτά έστειλαν το ματς στην παράταση, στην οποία όμως ηττήθηκαν από τους Ισραηλινούς 81-86.

Παρά τις πολλές και ηχηρές μεταγραφές που έκανε ο Παναθηναϊκός το περασμένο καλοκαίρι, με ρεκόρ 1-3 στην Euroleague, δεν έχει καταφέρει να δικαιώσει τις προσδοκίες που δημιουργήθηκαν, τόσο από τον μπασκετικό κόσμο, όσο και από τις στοιχηματικές εταιρίες.

Διαβάστε επίσης: Κώστας Σλούκας: Το βάρος του «ηγέτη» τον «πλακώνει»

Μετά την μεταγραφή του Κώστα Σλούκα, που ήρθε να αναλάβει ηγετικό ρόλο στην ομάδα, αλλά και του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, οι στοιχηματικές εταιρίες είχαν τους «πράσινους» από τα πρώτα φαβορί για την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού τροπαίου.

Ωστόσο, μετά τις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές και με μόλις μία νίκη (απέναντι στη Μπάγερν Μονάχου), ο Παναθηναϊκός πλέον «δίνεται» από τις περισσότερες εταιρίες ως πέμπτο ακόμη και όγδοο φαβορί για τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης. Έναν τίτλο που ίσως βιάστηκαν να του δώσουν.

Είναι σαφές πως, μέσα στο παρκέ τα δεδομένα άλλαξαν για τις ομάδες και κατ’ επέκταση για τις αποδόσεις των εταιριών ως προς τον νικητή της Eurolegue, μετά τις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές. Την μεγαλύτερη αλλαγή από την στιγμή που η διοργάνωση ξεκίνησε την έχει ο Παναθηναϊκός, με μόνο τις Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα και Ολυμπιακό να παραμένουν στις πρώτες θέσεις των εκτιμήσεων, ενώ το ίδιο «ψηλά» παίζει και η Φενέρμπαχτσε.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, παραμένει σταθερά πριν από την έναρξη της Euroleague στην πρώτη τριάδα των φαβορί, για την κατάκτηση της κορυφής της Ευρώπης.

Τώρα το μόνο που μένει, είναι να δούμε αν οι ομάδες θα δικαιώσουν τις εκτιμήσεις και τις αποδόσεις των στοιχηματικών εταιριών αναφορικά με τον νικητή της διοργάνωσης.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ