Ο μοιραίος Σλούκας βρήκε παρηγοριά στο αυτοκίνητό του

Ο μοιραίος Σλούκας βρήκε παρηγοριά στο αυτοκίνητό του

Και τι αυτοκίνητο! Ο Κώστας Σλούκας απόλαυσε τα πολλά άλογα και συνεχίζει…

Μια δύσκολη βραδιά η χθεσινή για τον μπασκετικό Παναθηναϊκό και τον Κώστα Σλούκα, σαν αυτές που συνήθως έχει ο αθλητισμός.

Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να επικρατήσει επί της Μακάμπι σε ματς που κρίθηκε στην παράταση με σκορ 86-81 στο ΟΑΚΑ.

Ο Σλούκας, στα τελευταία 6 δεύτερα της παράτασης, σκόραρε 2 από τις 3 βολές του, ωστόσο δεν κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα του στην ισοφάριση, αφήνοντας τους “πράσινους” στην ήττα. Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στο 1-3, με μία νίκη επί της Μπάγερν Μονάχου και τρεις ήττες από τις ομάδες Ολυμπιακός, Μακάμπι και Φενέρ.

Παρ’ όλα αυτά, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε στιγμές καλού μπάσκετ αλλά έχασε την ευκαιρία για ένα θετικό αποτέλεσμα στο ΟΑΚΑ κόντρα στη Μακάμπι. Ο… μοιραίος παίχτης του, αν και πικραμένος βρήκε παρηγοριά στο αγαπημένο αυτοκίνητό του!

O πρώην ερυθρόλευκος και νυν πράσινος, έχει ιδιαίτερη αγάπη στα σπορ αυτοκίνητα έχοντας στο γκαράζ του και μία τελευταίας γενιάς Porsche 911 Turbo S η οποία τροφοδοτείται από έναν «φρέσκο» 6κύλινδρο twin–turbo κινητήρα των 650 ps και των 800 Nm ροπής (μεταξύ 2.500 και 4.500 rpm), πλαισιωμένο από 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη.
Το τετρακίνητο μοντέλο επιταχύνει στα 100 χλμ./ώρα από στάση σε 2,7 sec, ολοκληρώνει το 0-100 χλμ./ώρα σε 8,9 sec, ενώ η τελική του ταχύτητα αποτυπώνεται στα 330 χλμ./ώρα.

Αυτή είναι η μεγάλη του αγάπη και λογικό…

Για τις πιο απαιτητικές σε χώρους μετακινήσεις, ο Κώστας διαθέτει ένα Range Rover του 2017. Πρόκειται για το 3.0L V6 Supercharged (340 ίπποι). Πρόκειται για τη δεύτερη γενιά του Range Rover Sport, η οποία κυκλοφόρησε το 2013 και αναβαθμίστηκε το 2017.

Το Range Rover Sport διαθέτει πλούσιο εξοπλισμό και τεχνολογίες, όπως το σύστημα τετρακίνησης και η ανεξάρτητη ανάρτηση κάθε τροχού, που του παρέχουν άριστες ικανότητες επιβατικού αλλά και εκτός δρόμου οδήγησης. Διαθέτει ένα αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 8 ταχυτήτων.

Πηγή: newsauto.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ