«Βόμβα» από τη Σερβία για τον Σφαιρόπουλο!

«Βόμβα» από τη Σερβία για τον Σφαιρόπουλο!

Τι γράφουν οι Σέρβοι για τον Ελληνα τεχνικό, που ετοιμάζεται να επιστρέψει στους πάγκους.

Ετοιμος να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Ερυθρού Αστέρα, ο οποίος πριν από λίγες ώρες απέλυσε τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς, είναι ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στη Σερβία.

Το τραγικό ξεκίνημα του Ερυθρού Αστέρα στη φετινή Euroleague (1 νίκη – 3 ήττες) έφεραν τη λύση της συνεργασίας της σέρβικης ομάδας με τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς, με τον σύλλογο του Βελιγραδίου να βγαίνει στην αγορά για τον αντικαταστάτη του έμπειρου τεχνικού.

Αυτός, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα δημοσιεύματα στη Σερβία, θα είναι ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, ο οποίος φέρεται να βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τη διοίκηση του Ερυθρού Αστέρα. Χαρακτηριστικό ήταν το δημοσίευμα του «Telesport», το οποίο μάλιστα θεωρεί δεδομένη τη συμφωνία του Ελληνα τεχνικού με τη σέρβικη ομάδα.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ήταν χωρίς ομάδα, μετά το διαζύγιο με την Μακάμπι Τελ Αβίβ και έψαχνε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Εάν επιβεβαιωθούν τα δημοσιεύματα των Σέρβων, η επόμενη ομάδα του Ελληνα τεχνικού θα είναι ο Ερυθρός Αστέρας.

Υπενθυμίζουμε ότι πριν την Μακάμπι Τελ Αβίβ, από την οποία αποχώρησε το 2022, ήταν στον πάγκο του Ολυμπιακού, με τον οποίο από το 2014 έως το 2015 κατέκτησε μεταξύ άλλων 2 πρωταθλήματα και βρέθηκε σε δύο τελικούς Euroleague.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ