Έπιασε δουλειά στον Ερυθρό Αστέρα ο Σφαιρόπουλος (vid)

Έπιασε δουλειά στον Ερυθρό Αστέρα ο Σφαιρόπουλος (vid)

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αποτελεί εδώ και μερικές ώρες τον νέο προπονητή του Ερυθρού Αστέρα με τον Έλληνα τεχνικό να πιάνει ήδη δουλειά στο Βελιγράδι. Διαβάστε τις πρώτες του δηλώσεις.

Ο Ερυθρός Αστέρας ανακοίνωσε τον Γιάννη Σφαιρόπουλο ως τον καινούριο προπονητή της ομάδας μέχρι το 2025 το πρωί της Κυριακής (22/10) με τον Έλληνα τεχνικό να διαδέχεται τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς.

Το μεσημέρι της ίδιας μέρας έφτασε στο Βελιγράδι και ύστερα πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τον σέρβικο σύλλογο προχωρώντας παράλληλα στις πρώτες του δηλώσεις.

Διαβάστε επίσης: Κηφισιά – ΟΦΗ 0-0: Με ήρωα τον Αναγνωστόπουλο η ομάδα του Αναστασίου «τσίμπησε» τον βαθμό κόντρα στους Κρητικούς

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι μεγάλη τιμή να είμαι ο προπονητής του Ερυθρού Αστέρα. Για μένα είναι πολύ σημαντικό να είμαι κομμάτι της οικγένειας και θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Τσόβιτς, τον πρόεδρο και όλη την διοίκηση που με έφεραν εδώ. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος να προπονήσω αυτή την ομάδα. Νομίζω ότι μπορούμε να πετύχουμε και να κάνουμε σπουδαία πράγματα όλοι μαζί. Η διοίκηση, οι παίκτες και οι οπαδοί, οι οποίοι είναι εκπληκτικοί.

Είμαι πολύ ενθουσιασμένος και αγχωμένος να ξεκινήσω, να παίξω τα παιχνίδια, να χτίσω την ομάδα στο γήπεδο, την ομάδα που έχω ήδη και να φέρω επιτυχία στον σύλλογο. Ξέρουμε πως να προχωρήσουμε στη μέση της χρονιάς και θα βάλουμε νέα πράγματα, θα πάμε βήμα-βήμα. Το πιο σημαντικό είναι οι παίκτες να καταλαβαίνουν τι θέλω από αυτούς, αλλά χωρίς να πληγώσουμε το παιχνίδι μας στο μεταξύ. Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να μείνουμε ενωμένοι και να συνεχίσουμε μαζί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ