Γκάι: «Είναι μεγάλη η σεζόν, θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί».

Γκάι: «Είναι μεγάλη η σεζόν, θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί».

Τι είπε για το ματς του Παναθηναϊκού με την Μπασκόνια ο Κάιλ Γκάι.

Για την αυριανή εντός έδρας αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Μπασκόνια μίλησε ο Κάιλ Γκάι.

Ο 26χρονος γκαρντ στάθηκε στους τραυματισμούς που έχουν «χτυπήσει» τους πρασίνους, ενώ εφιστά την προσοχή ενόψει της δύσκολης συνέχειας στη διοργάνωση.

Διαβάστε επίσης: Καραπαπάς: «Δεν προκύπτει από πουθενά τραυματισμός, πώς να τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός για κάτι που μπορεί να υπάρχει στον εγκέφαλο του παίκτη;»

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την Μπασκόνια: «Έπαιξε αντίπαλος της πέρσι 5 ή 6 φορές. Είναι μια πολύ καλή ομάδα, έχει πολύ καλούς σουτέρ τριών πόντων. Μπορείς να της έφυγαν κάποιοι καλοί παίκτες αλλά πήρε κάποιους άλλους και έχει ένα καλό σύνολο. Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Να πηγαίνουμε βήμα βήμα και να καταλάβουμε ότι το κάθε ματς μετράει.

Πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας. Μέχρι στιγμής έχουμε σκαμπανεβάσματα αλλά κάλλιστα θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει δύο νίκες και να έχουμε ένα τελείως διαφορετικό ρεκόρ. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να γυρίσουμε τη μπάλα και να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας».

Για τους τραυματισμούς: «Είναι πολύ σημαντικό για εμάς πως έχουμε πολλούς καλούς παίκτες. Και θα πρέπει να είμαστε όλοι έτοιμοι. Τα προβλήματα και οι τραυματισμοί είναι στο πρόγραμμα. Είναι μεγάλη η σεζόν, παίζουμε σε δύο διοργανώσεις και πρέπει να είμαστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ