Εξελίξεις με Ρογκαβόπουλο στη Μπασκόνια

Εξελίξεις με Ρογκαβόπουλο στη Μπασκόνια

Ο Νίκος Ρογκαβόπουλος βλέπει το μέλλον του στη Μπασκόνια να είναι αβέβαιο, μετά το κακό ξεκίνημα της ομάδας στην Euroleague.

Η Μπασκόνια αντιμετωπίζει απόψε τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, σε ένα δύσκολο για την ίδια παιχνίδι, με την ομάδα από την Ισπανία να έχει 3 σερί ήττες σε Euroleague και ACB και αυτό δεν αποκλείεται να επηρεάσει και τον Ρογκαβόπουλο.

Ο Έλληνας γκαρντ/φόργουορντ πήρε την ευκαιρία το καλοκαίρι να αγωνιστεί σε μία ομάδα της Euroleague, μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις στην Τουρκία και αγωνίστηκε και στο Παγκόσμιο Κύπελλο με την Εθνική ομάδα.

Διαβάστε επίσης: Μονόδρομος η επιστροφή στις νίκες κόντρα στη Μπασκόνια για τον Παναθηναϊκό

Σύμφωνα με πληροφορίες του Ισπανού δημοσιογράφου, Ιβάν Μπενίτο και της «El Correo» η Μπασκόνια εξετάζει σοβαρά την αλλαγή προπονητή, αφού η διοίκηση της ομάδας δεν μοιάζει ευχαριστημένη από τον Πεναρόγια.

Αυτή η εξέλιξη δεν αποκλείεται να επηρεάσει και τον Ρογκαβόπουλο, που βλέπει ορατό πλέον το ενδεχόμενο ενός δανεισμού, τόσο αυτός όσο και ο Νίκο Μάνιον.

Ο Ρογκαβόπουλος τη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί και στις 4 αναμετρήσεις των Βάσκων στη Euroleague και σε 10 λεπτά ανά αγώνα έχει μέσο όρο 2.8 πόντους και 1.2 ριμπάουντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ