Ο ελεύθερος Μπιρτς, οι «ματιές» στη Euroleague και ένα «ερυθρόλευκο» σενάριο

Ο ελεύθερος Μπιρτς, οι «ματιές» στη Euroleague και ένα «ερυθρόλευκο» σενάριο

Ο Κεμ Μπιρτς κυκλοφορεί ελεύθερος και τα σενάρια για επιστροφή στη Euroleague δίνουν και παίρνουν - Οι ομάδες που είναι στο «κυνήγι» του Καναδού και ο ρόλος του Σφαιρόπουλου.

Ο Κεμ Μπιρτς εδώ και μερικές μέρες κυκλοφορεί ελεύθερος και έχει προκαλέσει… πανζουρλισμό στη Euroleague, αφού αρκετές ομάδες κοιτάζουν στην αγορά του ΝΒΑ για να ενισχυθούν.

Ο Καναδός σέντερ που βρίσκεται στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού εδώ και αρκετά χρόνια έχει σαν προτεραιότητα την παραμονή του στο NBA, ωστόσο όσο περνάει ο καιρός εξετάζει όλο και πιο σοβαρά το ενδεχόμενο να επιστρέψει τελικά στην Ευρώπη και τη EuroLeague.

Τα σενάρια και οι φήμες γύρω από τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού εξάλλου είναι πολλά, ενώ σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Ιταλός δημοσιογράφος, Ματέο Αντρεάνι, βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα τόσο της Αναντολού Εφές, όσο και του Ερυθρού Αστέρα, με τους Σέρβους να ποντάρουν στη σχέση του με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο. Οι δύο ομάδες ψάχνουν σέντερ και δεν είναι και οι μόνες στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση και αναμένονται και άμεσα εξελίξεις, αφού μέχρι στιγμής ο Μπιρτς δεν βρίσκει αυτό που ψάχνει στις ΗΠΑ.

«Ο Κεμ Μπιρτς, πλέον ελεύθερος, στοχεύει να επιστρέψει στο ΝΒΑ. Αν δεν τα καταφέρει, η Αναντολού Εφές και ο Ερυθρός Αστέρας έχουν έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον. Η Εφές ζήτησε πληροφορίες πριν από μια εβδομάδα. Ο Ερυθρός Αστέρας ποντάρει στην εξαιρετική σχέση του με τον coach Σφαιρόπουλο», γράφει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ