Μπασκόνια: Παρελθόν ο Πενιαρόγια, επέστρεψε ο Ιβάνοβιτς (pic)

Μπασκόνια: Παρελθόν ο Πενιαρόγια, επέστρεψε ο Ιβάνοβιτς (pic)

Τέλος από την τεχνική ηγεσία της Μπασκόνια ο Χουάν Πενιαρόγια, με την ισπανική ομάδα να ανακοινώνει τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς – Τέταρτη φορά στον πάγκο των Βάσκων ο 66χρονος κόουτς.

Τη λύση της συνεργασίας της με τον Χουάν Περανόγια ανακοίνωσε η Μπασκόνια, με την ισπανική ομάδα παράλληλα να ανακοινώνει την πρόσληψη του Ντούσκο Ιβάνοβιτς. Ο Χουάν Πενιαρόγια πλήρωσε το… μάρμαρο του κακού ξεκινήματος της Μπασκόνια, με τη διοίκηση του συλλόγου να προχωράει στην αποπομπή του 54χρονου προπονητή.

Στους πέντε αγώνες της Euroleague η Μπασκόνια είχε πετύχει μόλις μία νίκη, ενώ στο ισπανικό πρωτάθλημα βρίσκεται στην 8η θέση της βαθμολογίας, έχοντας ρεκόρ 4-3. Χθες μάλιστα ηττήθηκε από την Ανδόρα εύκολα με 85-68.

Το παιχνίδι με την Ανδόρα ήταν το… κύκνειο άσμα του Χουάν Πενιαρόγια στον πάγκο της Μπασκόνια, με την ισπανική ομάδα να προχωράει στην πρόσληψη του Ντούσκο Ιβάνοβιτς, ο οποίος επιστρέφει για 4η φορά στην τεχνική ηγεσία των Βάσκων. Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς ήταν προπονητής της Μπασκόνια από το 2003 έως το 2005, από το 2008 έως το 2012 και από το 2019 με 2021.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση της Μπασκόνια:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ