O Λι αρνήθηκε να μπει στο φινάλε του αγώνα και ο Ποτσέκο…. τον αποθέωσε!

O Λι αρνήθηκε να μπει στο φινάλε του αγώνα και ο Ποτσέκο…. τον αποθέωσε!

Ο Τζιανμάρκο Ποτσέκο μετά τη νίκη της Βιλερμπάν επί της Ζαλγκίρις αποθέωσε τον Πάρις Λι για έναν απρόσμενο λόγο.

Η επιστροφή του Τζιανμάρκο Ποτσέκο στο πάγκο της Βιλερμπάν ήταν εντυπωσιακή. Όχι μόνο οδήγησε την ομάδα του στη πρώτη της εφετινή νίκη στη Euroleague και μάλιστα στην έδρα της Ζαλγκίρις, αλλά μας χάρισε κι ένα όμορφο σκηνικό κάνοντας κάτι σαν stage diving στους παίκτες του.

Πριν όμως η Βιλερμπάν πάρει τη νίκη, ο Ιταλός προπονητής είχε μια ιδιαίτερη συνομιλία με το Πάρις Λι, την οποία μας αποκάλυψε στη συνέντευξή του μετά τη λήξη του αγώνα.

Διαβάστε επίσης: Γιώργος Μπαρτζώκας: το σκέφθηκε, το είπε, το έπαθε!

«Σήμερα είδα κάτι σημαντικό. Με τρία λεπτά να απομένουν ήθελα να επαναφέρω τον Πάρις Λι για να λύσουμε τα επιθετικά μας προβλήματα. Αλλά από αμυντικής πλευράς δεν ήθελα να πειράξω κάτι μιας και παίζαμε αλλαγές σε όλα. Μου έκανε μια γκριμάτσα και ρώτησε αν είμαι σίγουρος. Του είπα εσύ αποφασίζεις και μου απάντησε άσε τους να παίξουν.

Για μένα αυτό είναι το σημαντικότερο, είμαι μόλις μια εβδομάδα εδώ. Η ατμόσφαιρα και οι σχέσεις που χτίζουμε στα αποδυτήρια. Είμαι τόσο χαρούμενος που δεν μπορώ να το περιγράψω».

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού είπε στον Ποτσέκο πως δεν χρειαζόταν να μπει στο ματς για να συνεχίσει η ομάδα του να έχει τον ίδιο ρυθμό, κάτι που τελικά της έδωσε τη νίκη.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ