Συνεχίζει ακάθεκτη η Βίρτους, πήρε το θρίλερ η Μπασκόνια – Η βαθμολογία της Euroleague

Η Βίρτους Μπολόνια αποδεικνύει πως στοχεύει ψηλά φέτος στη διοργάνωση, η Μπασκόνια κατάφερε στο τέλος να πάρει τη νίκη με την Παρτιζάν. Η βαθμολογία της Euroleague μετά την ήττα του Παναθηναϊκού στη Βαρκελώνη.

Ο Παναθηναϊκός αν και μάζεψε τη διαφορά στην τέταρτη περίοδο δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα από την Μπαρτσελόνα (80-72), σε μία βραδιά που η Βίρτους Μπολόνια, απέδειξε πως μόνο τυχαία δεν βρίσκεται στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας, επικρατώντας και επί της Ανατολού Εφές, με 93-81 και την Μπασκόνια να κάνει την ανατροπή και να κερδίζει στο τέλος την Παρτιζάν με 84-83, σε ένα πραγματικό θρίλερ.

Με μπροστάρη τον Τόκο Σενγκέλια (19 πόντους), που ως MVP του Οκτωβρίου συνεχίζει τις εξαιρετικές εμφανίσεις, η Βίρτους δεν αντιμετώπισε πρόβλημα σε κανένα σημείο του αγώνα από την Εφές και με ρεκόρ 5-1 ετοιμάζεται να ταξιδέψει στη Μαδρίτη, για τη δοκιμασία της επόμενης αγωνιστικής κόντρα στη Ρεάλ.

Διαβάστε επίσης: Μπαρτσελόνα – Παναθηναϊκός 80-72: Κατάρρευση και ήττα στη Βαρκελώνη

Ένα πραγματικό θρίλερ εκτυλίχθηκε στη Βιτόρια ανάμεσα στη Μπασκόνια και την Παρτιζάν, με τους «Βάσκους» να καταφέρνουν να πάρουν μία σπουδαία νίκη με 84-83. Με δύο βολές του Μονέκε στο τελευταίο δευτερόλεπτο οι γηπεδούχοι, στη σπουδαία βραδιά, οπού απέσυραν την φανέλα του Λουίς Σκόλα, πήραν τη νίκη και πέτυχαν τη δεύτερη νίκη της σεζόν.

Αναλυτικά η βαθμολογία της Euroleague μετά την 6η αγωνιστική: 

Τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής της Euroleague:

Το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής: 

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από