«Βολές» Γκούροβιτς κατά Ιβάνοβιτς: «Δεν υπάρχει παίκτης που να μην τραυματίστηκε μαζί του»

«Βολές» Γκούροβιτς κατά Ιβάνοβιτς: «Δεν υπάρχει παίκτης που να μην τραυματίστηκε μαζί του»

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς είναι ξανά προπονητής της Μπασκόνια στην καριέρα του και ο Μίλαν Γκούροβιτς δεν «μάσησε τα λόγια του για τον Μαυροβούνιο κόουτς.

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς ανέλαβε για τέταρτη φορά την τεχνική ηγεσία της Μπασκόνια και ο πρώην μπασκετμπολίστας, Μίλαν Γκούροβιτς μίλησε σε podcast για τον Μαυροβούνιο προπονητή.

Ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας, φιλοξενήθηκε στο podcast «Miljanov korner», όπου μίλησε για τον Μαυροβούνιο προπονητή, λέγοντας πως δεν ήθελε να υπογράψει για αυτόν, επειδή δεν ήθελε να… τραυματιστεί και αυτό για ένα πολύ σοβαρό λόγο.

Διαβάστε επίσης: Ο ξέφρενος χορός του Μαρσέλο στα αποδυτήρια του Μαρακανά μετά την κατάκτηση του Copa Libertadores (vid)

Σύμφωνα με τον ίδιον, δεν υπάρχει παίκτης που να έχει παίξει για τον Ιβάνοβιτς και μην τραυματίστηκε μαζί του. Μάλιστα ο ίδιος φοβόταν πως θα του κάνει πολύ μικρή και σύντομη την καριέρα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γκούροβιτς για τον Ιβάνοβιτς:

«Δεν ήθελα να τραυματιστώ. Κάποιος θα σου πει, κάποιος όχι. Δεν ήθελα να υπογράψω για αυτόν, δηλαδή είχα προσύμφωνο, αλλά δεν μπήκα στον κόπο γιατί αυτό θα μου έκανε πιο σύντομη την καριέρα καριέρα. Δεν υπάρχει παίκτης που να μην τραυματίστηκε σοβαρά μαζί του. Δεν έχεις ρεπό για τρεις μήνες, είναι μακελειό κάθε μέρα, ρωτήστε τους παίκτες του Ερυθρού Αστέρα, υποθέτω ότι θα μπορούν να μιλήσουν τώρα»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ