«Αυτό που δεν λέει κανείς για τη συμπεριφορά του Αταμάν»

«Αυτό που δεν λέει κανείς για τη συμπεριφορά του Αταμάν»

Τι λένε στη Λιθουανία για τους χειρισμούς του Εργκίν Αταμάν για τους παίκτες του Παναθηναϊκού και η ειδική αναφορά σε Μίτσιτς και Λάρκιν.

Ο Εργκίν Αταμάν είναι ένα αρκετά ιδιαίτερος προπονητής και έχει τον δικό του, μοναδικό τρόπο, για να χειρίζεται τα αποδυτήρια μίας ομάδας.

Ο Λιθουανός δημοσιογράφος, Ντονάτας Ουρμπόνας, ειδικός σε θέματα της Euroleague αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο ο Τούρκος προπονητής αντιμετωπίζει τους νέους του παίκτες στον Παναθηναϊκό, συγκρίνοντας άμεσα αυτή τη συμπεριφορά, με τη σχέση που είχε αναπτύξει με τον Βασίλιε Μίτσιτς και στον Σέιν Λάρκιν.

Διαβάστε επίσης: «Διπλός» Γιάννης απέναντι στους Νετς και κυριαρχία των Μπακς στο Μπρούκλιν (129-125)

Οι δύο σταρ που είχε στην Ανατολού Εφές είχαν συνηθίσει να βλέπουν τον προπονητή τους να βγάζει συχνά πυκνά τα ονόματά τους στη φόρα, ή να τους συμπεριφέρεται με μη επαγγελματικό τρόπο, όμως οι επιτυχίες μέσα στο παρκέ, έκαναν στην άκρη τις όποιες διαφορές αντιμετώπιζαν. Για τους παίκτες του Παναθηναϊκού, ο Λιθουανός αναλυτής δεν έχει την ίδια άποψη.

Αναλυτικά όσα σχολίασε για τον Αταμάν ο Ουρμπόνας στο «Urbonus podcast»:

«Για τον Παναθηναϊκό, δεν είμαι σίγουρος πώς θα λειτουργήσει αυτή η προσέγγιση του Αταμάν με τις επιπλήξεις στους παίκτες μετά τις ήττες. Είναι μια κατάσταση την οποία οι παίκτες δεν έχουν συνηθίσει.

Δεν είναι όπως με τον Βασίλιε Μίτσιτς, τον Σέιν Λάρκιν και όλους τους άλλους που είχαν συνηθίσει να τον ακούν να παραπονιέται ή να βγάζει τα ονόματά τους στη φορά στη συνέντευξη Τύπου. Μιλάμε για νέα ομάδα και νέους παίκτες. Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ έρχεται από το NBA, όπου η προσέγγιση είναι διαφορετική».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ