Στο Βελιγράδι το Μακάμπι Τελ Αβίβ – Ολυμπιακός

Στο Βελιγράδι το Μακάμπι Τελ Αβίβ – Ολυμπιακός

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ εξαιτίας της εμπόλεμης κατάστασης στο Ισραήλ είναι αναγκασμένη να δίνει τα παιχνίδια της για τη Euroleague μακριά από τη χώρα.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ βρίσκεται σε μία πολύ ιδιαίτερη συνθήκη, καθώς καλείται να παίξει τις εντός έδρας αναμετρήσεις της για τη Euroleague μακριά από τη φυσική της έδρα, τη «Μενόρα Μιβτάχιμ Αρένα» του Τελ Αβίβ, εξαιτίας της εμπόλεμης κατάστασης μεταξύ Ισραήλ και Παλαιστίνης.

Την αναμέτρηση για την 7η αγωνιστική της διοργάνωσης, κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου (9/11, 21:05), η Μακάμπι θα την δώσει στο Βελιγράδι και σύμφωνα με το «Sportklub», αυτό θα είναι κεκλεισμένων των θυρών, αφού δεν θα επιτραπεί η είσοδος φιλάθλων για να διασφαλιστεί η ασφάλεια, υπό των φόβο τρομοκρατικού χτυπήματος.

Διαβάστε επίσης: Νέα σενάρια για μεταγραφή στον Ολυμπιακό – Ποιος NBAερ προστέθηκε στη λίστα του Μπαρτζώκα (vid)

Οι Ισραηλινοί, την επόμενη αγωνιστική παίζουν με τον Ολυμπιακό, με την αναμέτρηση να διεξάγεται ξανά στο Βελιγράδι (14/11, 21:05), ενώ στην ίδια έδρα θα υποδεχθεί και την Μπαρτσελόνα για την 10η αγωνιστική.

Στο ενδιάμεσο έχει παιχνίδι κόντρα στην Φενέρμπαχτσε (16/11, 19:45) του Δημήτρη Ιτούδη, με την αναμέτρηση να διεξάγεται στην έδρα της Φενέρ και τη Μακάμπι να ζητά αλλαγή έδρας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ