Η απίθανη ερώτηση Σέρβου δημοσιογράφου που… τρέλανε τον Ιτούδη (vid)

Η απίθανη ερώτηση Σέρβου δημοσιογράφου που… τρέλανε τον Ιτούδη (vid)

Ένας Σέρβος δημοσιογράφος πιάστηκε απροετοίμαστος με αποτέλεσμα να βγάλει τον Δημήτρη Ιτούδη έξω από τα ρούχα του.

Με την προσπάθεια του Τάιλερ Ντόρσει στο φινάλε η Παρτιζάν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Φενέρμπαχτσε με 85-84 έπειτα από ένα ματς-θρίλερ.

Έχοντας δει την ομάδα του να λυγίζει στις λεπτομέρειες ο Δημήτρης Ιτούδης εμφανίστηκε αρκετά απογοητευμένος στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης, με τον ανενημέρωτο Σέρβο δημοσιογράφο να έρχεται να κάνει ακόμη πιο βαρύ το κλίμα.

Διαβάστε επίσης: Από που πάνε για το Conference League; Ποιες αντιπάλους θα είχε σήμερα η Big 4 αν…

Πιο συγκεκριμένα τον ρώτησε ποια είναι η κατάσταση του Νέμανια Μπιέλιτσα. Του παίκτη που ανήκε πέρυσι στη Φενέρμπαχτσε και φέτος στον Ερυθρό Αστέρα. Ο Ιτούδης σάστισε και απάντησε σε άπταιστα σερβικά ότι «βρίσκεται στον Ερυθρό Αστέρα».

Στη συνέχεια αυτό που ακολούθησε δεν είχε προηγούμενο με τον Έλληνα τεχνικό να δίνει ένα μοναδικό show με έναν απίστευτο μονόλογο κάνοντας αναφορά σε κάθε πάικτη της Φενέρμπαχτσε, ενώ στο τέλος έκλεισε απολογούμενους στους υπόλοιπους Σέρβους δημοσιογράφους για το γεγονός πως ο συνάδελφος του δεν είχε κάνει σωστά την δουλειά του.

Θυμίζουμε πως έπειτα και από την χθεσινή ήττα η Φενέρμπαχτσε βρίσκεται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Euroleague με ρεκόρ 5-2, ενώ από την άλλη η Παρτιζάν είναι στο 3-4 και στην 8η θέση η οποία οδηγεί στα play off της διοργάνωσης.

Δείτε από το 2:45» και μετά το απίθανο σκηνικό ανάμεσα στον Δημήτρη Ιτούδη και τον Σέρβο δημοσιογράφο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ