Λαρεντζάκης: «Όλοι πρέπει να δώσουμε το κάτι παραπάνω»

Λαρεντζάκης: «Όλοι πρέπει να δώσουμε το κάτι παραπάνω»

Δύσκολο και επικίνδυνο χαρακτήρισε τον αυριανό (14/11, 21.05) στο Βελιγράδι με την Μακάμπι Τελ Αβίβ ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης

Ο Ολυμπιακός αναχώρησε για το Βελιγράδι, όπου αύριο (14/11, 21.05) θα αντιμετωπίσει την Μακάμπι Τελ Αβίβ, στο πλαίσιο της όγδοης αγωνιστικής της Euroleague.

Λίγο πριν αποχωρήσει η αποστολή των «ερυθρολεύκων», ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, μίλησε ενόψει του αγώνα με τους Ισραηλινούς, αλλά και την συνέχεια της διοργάνωσης.

Διαβάστε επίσης: Ο Φορτούνης, οι Εφέτες και το παράδειγμα του ΠΑΟΚ

Όσα είπε ο Λαρεντζάκης:

«Το ότι δεν θα υπάρχει κόσμος μας ξυπνά μνήμες από τις χρονιές του Covid. Πάντα είναι όμορφο να παίζεις μπροστά σε φιλάθλους. Από κει και πέρα είναι ένα πολύ δύσκολο και επικίνδυνο παιχνίδι. Θα πρέπει να παίξουμε το μπάσκετ που ξέρουμε και έχουμε δουλέψει. Θα πρέπει να δώσουμε το 100% για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα.

Η Μακάμπι είναι μια γεμάτη ομάδα με πολύ αθλητικότητα και βγάζει μεγάλη ενέργεια στο γήπεδο. Πιστεύω πως αν εμείς ξεκινήσουμε από την άμυνά μας, που είναι πάντα η βάση μας και δώσουμε τον δικό μας ρυθμό, θα είμαστε καλά».

Για τις απουσίες του Ολυμπιακού: «Πάντα πρέπει να υπάρχει μια έξτρα ώθηση και όλοι μας να δίνουμε το κάτι παραπάνω. Περιμένουμε πίσω τα παιδιά που σιγά σιγά επιστρέφουν. Είναι σημαντικοί για εμάς, όπως όλοι οι παίκτες είναι σημαντικοί. Αυτή τη στιγμή πρέπει να επιβιώσουμε και να μείνουμε όλοι ενωμένοι με το βλέμμα στη συνέχεια, που θα είναι πολύ διαφορετική όταν θα επιστρέψουν όλα τα παιδιά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ