Γκραντ: «Είμαστε μία νέα ομάδα, που ξεκινάει να δείχνει πράγματα και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι»

Γκραντ: «Είμαστε μία νέα ομάδα, που ξεκινάει να δείχνει πράγματα και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι»

Οι δηλώσεις του Τζέριαν Γκραντ ενόψει της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού κόντρα στην Ζαλγκίρις.

Ο Παναθηναϊκός διασταυρώνει αύριο (15/11) το βράδυ στο ΟΑΚΑ τα ξίφη του με την Ζαλγκίρις στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστική της Euroleague. Παραμονές της αναμέτρησης με τους Λιθουανούς ο Τζέριαν Γκραντ στάθηκε στον τρόπο παιχνιδιού των Λιθουανών, ενώ μεταξύ άλλων τόνισε πως τόσο αυτός όσο και οι συμπαίκτες του θέλουν να συνεχίσουν στο ίδιο μοτίβο.

Διαβάστε επίσης: Έργο τέχνης από την «Marca»: Πώς θα ήταν τα γήπεδα των ομάδων της Euroleague με βάση τα μνημεία των πόλεων τους!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τις συνεχόμενες ήττες της Ζαλγκίρις κι αν αυτό κάνει το ματς πιο δύσκολο: «Είναι σίγουρο πώς η Ζαλγκίρις θα παίξει πιο σκληρά και πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για αυτό».

Για το ματς και τους παίκτες-κλειδιά της Ζαλγκίρις: «Είναι μία ομάδα που είναι μαζί χρόνια, έχουν χημεία και δεν είναι μόνο ένας παίκτης, είναι όλη η ομάδα».

Για τον Κέντρικ Ναν: «Έχει παίξει μόνο σε δύο παιχνίδια, αλλά θα μας βοηθήσει. Με τον τρόπο που παίζει, με τον τρόπο που σκοράρει. Έχει μεγάλη εμπειρία από το ΝΒΑ».

Για τη βελτίωση που δείχνει ο Παναθηναϊκός: «Είμαστε μία νέα ομάδα, που ξεκινάει να δείχνει πράγματα και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ