Μπαρτζώκας: «Πολύ σημαντική νίκη, τυχεροί που επέστρεψε ο Σίκμα»

Μπαρτζώκας: «Πολύ σημαντική νίκη, τυχεροί που επέστρεψε ο Σίκμα»

Οι δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα μετά την σπουδαία νίκη του Ολυμπιακού επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ....

Μια πολύ σημαντική νίκη πανηγύρισε ο Ολυμπιακός των χιλίων προβλημάτων στο Βελιγράδι με 79-74 επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ. Βγάζοντας… καρδιά και δείχνοντας ψυχραιμία στο φινάλε οι ερυθρόλευκοι επιβέβαιωσαν τον τίτλο του φαβορί απέναντι στους Ισραηλινούς, παίρνοντας έτσι μια πολύ σημαντική νίκη ενόψει της συνέχειας.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Μακάμπι, τονίζοντας πως η συγκεκριμένη νίκη είναι πολύ σημαντική, ενώ δεν ξέχασει να αναφερθεί και στην επιστροφή του Λουκ Σίκμα.

Διαβάστε επίσης: Τα «λιοντάρια» του Θρύλου νίκησαν διαιτητές και γκίνια

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο από ένα δύσκολο παιχνίδι. Βρισκόμαστε σε μια δύσκολη περίοδο, έχουμε πολύ ‘κοντό’ ροτέισον λόγω των τραυματισμών μας, οπότε η προετοιμασία μας για τα παιχνίδια είναι προβληματική. Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης χάσαμε τον Γκος λόγω τραυματισμού και τον Πίτερς (φάουλ), οπότε το ροτέισόν μας περιορίστηκε ακόμη περισσότερο. Ήμασταν, όμως, τυχεροί που επέστρεψε ο Σίκμα. Μας έδωσε έντεκα λεπτά σημαντικά σε αυτή την αναμέτρηση και ελπίζω πως σύντομα θα έχουμε όλους τους παίκτες στην διάθεσή μας για να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε. Αυτή η νίκη είναι πολύ σημαντική.

Είναι πάντα περίεργο το ματς όταν παίζεις χωρίς φιλάθλους και αυτό ισχύει και για τις δύο ομάδες, όχι μόνο για εμάς. Είχαμε το προβάδισμα καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και τελικά καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη, παρότι όλες οι 50-50 κατοχές, όλα τα αμφίβολα σφυρίγματα ήταν εναντίον μας. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη μεγάλη νίκη. Εύχομαι καλή συνέχεια στην Μακάμπι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ