«Οι παίκτες-έκπληξη της Euroleague – Ποιος είναι από τον Ολυμπιακό…»

«Οι παίκτες-έκπληξη της Euroleague – Ποιος είναι από τον Ολυμπιακό…»

Δημοσίευμα από το Ισραήλ αναφέρει τους πέντε παίκτες-αποκάλυψη της φετινής Euroleague, με τον Ολυμπιακό να έχει και εκείνος παίκτη στη συγκεκριμένη λίστα.

Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε μια σημαντική νίκη στο Βελιγράδι κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, επικρατώντας με 79-74 για την 8η αγωνιστική της Euroleague και ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του στη δεύτερη «διαβολοβδομάδα» της σεζόν.

Οι ερυθρόλευκοι σε ακόμη ένα παιχνίδι είχαν αρκετές απουσίες, είχαν όμως και αρκετούς παίκτες σε καλή μέρα, με τον Άλεκ Πίτερς να κάνει τη διαφορά στο «4» και να δίνει πολύτιμες λύσεις τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα. Σύμφωνα με δημοσίευμα από το Ισραήλ και τον γνωστό, Άραλ Γκίνσμπερ, ο Αμερικανός του Ολυμπιακού είναι μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις στη φετινή διοργάνωση, καθώς πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις.

Συγκεκριμένα, στην κορυφαία πεντάδα συμπεριέλαβε τον Τσίμα Μονέκε, ο οποίος μετά από τις μέτριες εμφανίσεις στη Μονακό, ηγείται πλέον της Μπασκόνια με απίθανους αριθμούς, τον συμπαίκτη του στους Βάσκους, Τάντας Σεντεκέρσκις, τον Χασιέλ Ριβέρο που εντάχθηκε το καλοκαίρι στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, τον Γιοχάνες Τίμαν της Άλμπα, αλλά και τον πάουερ φόργουορντ του Ολυμπιακού.

Ο Πίτερς από την ημέρα που έφυγε ο Βεζένκοφ για το ΝΒΑ είναι ο βασικός στη θέση «4» και τα πηγαίνει περίφημα, αφού έχει «εκτοξεύσει» τα νούμερα του σε σχέση με την περσινή σεζόν έχοντας 14,1 πόντους, 5,8 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 κλέψιμο και 16,2 στο σύστημα αξιολόγησης.

«Το καλοκαίρι που πέρασε ο Ολυμπιακός έχασε ένα από τα μεγαλύτερα περιουσιακά του στοιχεία, τον Σάσα Βεζένκοφ, τον MVP της περασμένης σεζόν. Εκτός από τον βετεράνο Λουκ Σίκμα, δεν απέκτησε άλλον φόργουορντ. Ο Άλεκ Πίτερς, ο οποίος ήταν αναπληρωματικός την περασμένη σεζόν (4,6 π. κατά μ.ο.), άρπαξε την ευκαιρία και με τα δύο χέρια, εξέπληξε όλη την Ευρώπη υπερτριπλασιάζοντας τους μέσους όρους του και απέδειξε στον προπονητή και την ομάδα ότι έκαναν το σωστό όταν τον επέλεξαν ως βασικό 4άρι», υποστήριξε σε άρθρο του στην «Israel Hayom».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ