Γουίλιαμς-Γκος: Ποια παιχνίδια του Ολυμπιακού θα χάσει ο Αμερικανός

Γουίλιαμς-Γκος: Ποια παιχνίδια του Ολυμπιακού θα χάσει ο Αμερικανός

Ο Ολυμπιακός δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος για περίπου έναν μήνα. Ποια παιχνίδια αναμένεται να χάσει ο Αμερικανός.

Τα νέα από τον τραυματισμό του Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, από την αναμέτρηση με τη Μακάμπι Τελ Αβιβ, δεν ήταν καλά για τον Ολυμπιακό, αφού όπως ενημέρωσαν οι Ερυθρόλευκοι ο Αμερικανός θα παραμείνει εκτός δράσης για περίπου έναν μήνα λόγω θλάσης στη μυοτενόντια συμβολή της μακράς κεφαλής του δικέφαλου μηριαίου στο δεξί πόδι.

Κάτι που σημαίνει ότι ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα μπορεί να τον έχει στη διάθεσή του από τα μέσα Δεκέμβρη, γεγονός που δημιουργεί ένα τεράστιο κενό στην περιφέρεια, αν αναλογιστούμε και τον τραυματισμό του Σακίλ ΜακΚίσικ.

Ο Γκος δεν θα μπορέσει να πατήσει παρκέ για περίπου δέκα αναμετρήσεις που θα δώσουν οι Πειραιώτες, χάνοντας ουσιαστικά έξι αγώνες για τη Euroleague με Ερυθρό Αστέρα, Ζάλγκιρις, Μονακό, Ρεάλ, Μπάγερν, Βαλένθια και τέσσερις για την Basket League κόντρα σε Μαρούσι, Περιστέρι, Λαύριο, Καρδίτσα.

Φυσικά όλα θα κριθούν από το πως θα εξελιχθεί η αποθεραπεία του Αμερικανού γκαρντ, αφού πάντα υπάρχει η περίπτωση να γυρίσει πιο γρήγορα.

Τα παιχνίδια που αναμένεται να χάσει ο Γουίλιαμς-Γκος:

16/11 Ολυμπιακός – Ερυθρός Αστέρας

19/11 Μαρούσι – Ολυμπιακός

24/11 Ολυμπιακός – Ζάλγκιρις

27/11 Ολυμπιακός – Περιστέρι

30/11 Μονακό – Ολυμπιακός

2/12 Λαύριο – Ολυμπιακός

5/12 Ολυμπιακός – Ρεάλ

8/12 Ολυμπιακός – Μπάγερν

9/12 Καρδίτσα – Ολυμπιακός (αναμένεται να αλλάξει μέρα)

15/12 Ολυμπιακός – Βαλένθια

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ