Για το 2/2 στη «διαβολοβδομάδα ο Ολυμπιακός απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα

Για το 2/2 στη «διαβολοβδομάδα ο Ολυμπιακός απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα

Να «ζευγαρώσει» τις νίκες του θέλει απόψε (16/11, 21:15) ο Ολυμπιακός στο ΣΕΦ, απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα, για την ένατη αγωνιστική της Euroleague.

Ολυμπιακός και Ερυθρός Αστέρας κοντράρονται στο ΣΕΦ (21:15) για την ένατη αγωνιστική της Euroleague, με τους Πειραιώτες να ψάχνουν τη δεύτερη νίκη τους στην «διαβολοβδομάδα».

Προερχόμενοι από την νίκη τους με 79-74 επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Βελιγράδι, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, θέλει το δεύτερο συνεχόμενο θετικό αποτέλεσμα, έτσι ώστε να φτάσει στο πολυπόθητο 2/2.

Διαβάστε επίσης: «Μάχη» Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού για είσοδο στην οκτάδα – Η βαθμολογία της Euroleague (pic)

Στην αναμέτρηση του «Αλεξάνταρ Νίκολιτς», οι «ερυθρόλευκοι» άφησαν πίσω τους τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν λόγω των απουσιών, φτάνοντας στη νίκη με πρωταγωνιστές τους Πίτερς (13π, 8 ριμπ.) και Γουόκαπ (13π, 6 ριμπ, 4 ασίστ).

Ο κόουτς Μπαρτζώκας δεν θα έχει για ακόμα ένα παιχνίδι τους Σακίλ ΜακΚίσικ και Νίκολα Μιλουτίνοφ, που αντιμετωπίζουν τα γνωστά προβλήματά τους, ενώ εκτός έμεινε και ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, ο οποίος υπέστη θλάση και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για έναν μήνα.

Στον αντίποδα, ο Ερυθρός Αστέρας έρχεται στον Πειραιά με ανεβασμένη ψυχολογία, αφού την περασμένη Τρίτη δεν έδωσε περιθώρια να πιστέψει πως θα νικήσει η Φενέρμπαχτσε μετά το 87-56, στην κατάμεστη «Stark Arena». Ήταν η τρίτη νίκη του στη φετινή διοργάνωση, την ώρα που δεν έχει καταφέρει ακόμα να πάρει κάποιο «διπλό» από τις έδρες των Ζαλγκίρις, Βίρτους Μπολόνια, Παρτίζαν και Μπαρτσελόνα.

Στα αγωνιστικά, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τραυματιών Νέιπιερ, Ντος Σάντος, Χάνγκα, Σιμόνοβιτς και Λάζιτς.

Διαιτητές της αποψινής αναμέτρησης θα είναι οι Όλεγκς Λάτισεβς (Λετονία), Τόμας Τραβίτσκι (Πολωνία) και Γιόζιπ Ραντοΐκοβιτς (Κροατία).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ