Ανατροπή δεδομένων με Πετρούσεφ

Ανατροπή δεδομένων με Πετρούσεφ

Τι αναφέρουν οι Σέρβοι για το φλερτ ανάμεσα σε Φίλιπ Πετρούσεφ και Ολυμπιακό...

Ο Ολυμπιακός έχει βγει στην αγορά με σκοπό την απόκτηση ενός ψηλού ο οποίος θα δώσει λύσεις τόσο στο «4» όσο και στο «5».

Νο1 στην λίστα των ερυθρόλευκων είναι ο Φίλιπ Πετρούσεφ. Ο 23χρονος φόργουορντ/σέντερ ανήκει εδώ και μερικές εβδομάδες στο δυναμικό των Σακραμέντο Κινγκς καθώς αποτέλεσε έμψυχο αντάλλαγμα στο trade του Τζέιμς Χάρντεν.

Ωστόσο προς το παρόν δεν έχει καταφέρει να κάνει αισθητή την παρουσία του με τους «Βασιλιάδες» να τον υποβιβάζουν στην G-League και στους Στοκτον Κινγκς.

Διαβάστε επίσης: Κηφισιά – Ολυμπιακός 1-3: Ματσάρα στο Ζηρίνειο με νικητή τους «ερυθρόλευκους»

Έτσι το όνομα του έχει «παίξει» δυνατά τις τελευταίες μέρες τόσο στο ερυθρόλευκο ρεπορτάζ, όσο και σε αρκετών ομάδων της Euroleague.

Όλα αυτά ωστόσο έρχεται να τα ανατρέψει το σημερινό δημοσίευμα του «TeleSport.rs» το οποίο αναφέρει πως η ομάδα του Σάσα Βεζένκοφ σκοπεύει προς το παρόν να διατηρήσει στο έμψυχο δυναμικό της τον Σέρβο ψηλό.

Το παραπάνω σκεπτικό έχει να κάνει με το γεγονός πως οι Κινγκς θα στερηθούν τις υπηρεσίες του Λεν ο οποίος τραυματίστηκε στον αστράγαλο στη διάρκεια του αγώνα των Κινγκς με τους Καβαλίερς στις 13 Νοεμβρίου και κατέστη σαφές ότι θα πρέπει να μείνει εκτός για μεγάλο διάστημα. Την ίδια ώρα, ο Τρέι Λάιλς συνεχίζει να αναρρώνει από το δικό του τραυματισμό στη γάμπα και ακόμα δεν είναι ξεκάθαρο το πότε θα μπορέσει να πατήσει παρκέ για πρώτη φορά φέτος.

Έτσι ο Φίλιπ Πετρούσεφ αναμένεται να μπει και πάλι στην εξίσωση παίρνοντας λεπτά συμμετοχής στα επόμενα παιχνίδια των Κινγκς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ