«Άναψε» φωτιές για το μέλλον του ο Χεζόνια! (pic)

«Άναψε» φωτιές για το μέλλον του ο Χεζόνια! (pic)

O Μάριο Χεζόνια έβαλε «φωτιά» σχετικά με το μέλλον του, με δύο ιδιαίτερες αναρτήσεις - Το βίντεο που ανέβασε για τον Παναθηναϊκό

Ο Μάριο Χεζόνια μπορεί να αγωνίζεται στη Ρεάλ Μαδρίτης, όμως συνεχίζει να ασχολείται με τον Παναθηναϊκό, αφού όπως έχει δηλώσει και ο ίδιος κατά το παρελθόν είναι η ομάδα που υποστηρίζει.

Ο Κροάτης λοιπόν άναψε «φωτιές» μέσα από τα social media, καθώς έκανε δύο αναρτήσεις που ενδεχομένως να αφορούν και το μέλλον του, ενώ σίγουρα προκάλεσαν πολλά σχόλια.

Συγκεκριμένα, ο πρώην άσος του τριφυλλιού έκανε ανάρτηση με ένα ηφαίστειο, φωτιές και χειροκροτήματα μετά το φινάλε του συγκεκριμένου αγώνα, με τα likes από πλευράς των οπαδών της ομάδας του Εργκίν Αταμάν να πέφτουν… βροχή.

Λίγο αργότερα, ο 28χρονος άσος της Ρεάλ Μαδρίτης, ο οποίος μένει ελεύθερος από τη βασίλισσα στο τέλος της φετινής σεζόν, έκανε retweet ένα βίντεο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός με πλάνα από την καυτή εξέδρα του ΟΑΚΑ στο παιχνίδι με τη Βίρτους.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Χεζόνια έτσι κι αλλιώς έχει μια πολύ ιδιαίτερη σύνδεση με τον κόσμο του Παναθηναϊκού, ενώ και ο ίδιος ο Κροάτης έχει πει κατά την αποχώρηση του από τους πράσινους ότι θα επιστρέψει στο μέλλον για να φορέσει τη φανέλα του τριφυλλιού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ