Λεσόρ: «Είμαστε στον σωστό δρόμο»

Λεσόρ: «Είμαστε στον σωστό δρόμο»

Ο Ματίας Λεσόρ μίλησε για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Βαλένθια.

Απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση τού Παναθηναϊκού εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Ματίας Λεσόρ, ο οποίος ήταν και από τους πρωταγωνιστές της νίκης επί της Βαλένθια.

Ο Γάλλος σέντερ τόνισε πως η ομάδα τού Εργκίν Αταμάν βρίσκεται στον σωστό δρόμο, ενώ αναφέρθηκε και στην παρουσία του κόσμου στο ΟΑΚΑ.

Oι δηλώσεις του Ματίας Λεσόρ:

«Προσπαθώ να παίζω όσο πιο δυνατά μπορώ. Δε φοβάμαι την επαφή, δε φοβάμαι να χτυπήσω κι έτσι κερδίζω φάουλ τις περισσότερες φορές. Το πιο σημαντικό είναι πως συνεχίζουμε να νικάμε, είμαστε στο σωστό δρόμο.

Προσπαθούμε ακόμα να βρούμε τον εαυτό μας, χτιζόμαστε ακόμα ως ομάδα και πιστεύω πως είμαστε στο σωστό δρόμο. Είμαστε τυχεροί που παίζαμε στην έδρα μας (σ.σ. τρία διαδοχικά παιχνίδια κι εφτά από τα δέκα), ο κόσμος μας δίνει πολλή ώθηση, τον ευχαριστούμε.

Όπως έχω ξαναπεί, σκεφτόμαστε λιγότερο γιατί έχουμε περισσότερους αυτοματισμούς κι αυτό μας επιτρέπει να είμαστε πιο επιθετικοί και να έχουμε περισσότερο αυτοπεποίθηση στην επίθεση και στην άμυνα γιατί όταν πρέπει να σκεφτείς τι πρέπει να κάνεις χάνεις σε επιθετικότητα. Πλέον, όμως, όταν ξέρεις ακριβώς ποιος είναι ο ρόλος σου και τι πρέπει να κάνεις στο παρκέ μπορείς να το κάνεις στο 100%, να είσαι στο 100% σε ταχύτητα κι επιθετικότητα.

Μας βοηθά πολύ αυτό. Θα επιστρέψω σύντομα στο Βελιγράδι, θα είναι πολύ συναισθηματική στιγμή για εμένα. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι καλύτερος παιχνίδι με παιχνίδι κι ανυπομονώ να δω γεμάτο το ΟΑΚΑ όπως ζητά ο κόουτς Αταμάν να έρθει ο κόσμος στο παιχνίδι έτσι τους το ζητάω τώρα κι εγώ. Χρειαζόμαστε γεμάτο το ΟΑΚΑ για να περισσότερη ώθηση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ