Λαρεντζάκης: «Είμαστε έτοιμοι για τη Μονακό»

Λαρεντζάκης: «Είμαστε έτοιμοι για τη Μονακό»

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης μίλησε για την επικείμενη αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Μονακό, αλλά και για τον Μάικ Τζέιμς.

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τη Μονακό για την 11η αγωνιστική της Euroleague, με τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη να μιλά για την αναμέτρηση με την ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς.

Ο Έλληνας γκαρντ τόνισε πως οι Ερυθρόλευκοι θα είναι έτοιμοι για τη μάχη με τους Μονεγάσκους, ενώ αναφέρθηκε και στον πρώην συμπαίκτη του, Μάικ Τζέιμς.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης:

Για τη Μονακό: «Σίγουρα είμαστε έτοιμοι. Η Μονακό έχει πολύ δυνατή περιφέρεια, είναι πολύ καλή στο ένας ένας. Γενικά είναι δυνατή ομάδα, όμως, εμείς θα βασιστούμε στις αρχές του παιχνιδιού μας και στην άμυνά μας, που είναι σε πολύ ικανοποιητικό επίπεδο και μπορεί να περιορίσει τα ατού της.

Γνωρίζουμε πως θα είναι ένα απαιτητικό παιχνίδι με μεγάλη ένταση. Ξέρουμε πως το ματς θα πάει στις επαφές και στο ένας με έναν. Πιστεύω, όμως, πως μπορούμε να ελέγξουμε τον ρυθμό, ειδικά μέσα από την άμυνά μας. Στην επίθεση, επίσης, θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να πάμε σε καλές επιλογές, ώστε να κάνουμε το παιχνίδι που θέλουμε».

Για την παρουσία του Μάικ Τζέιμς: «Σίγουρα είναι ένα έξτρα κίνητρο. Πάντα θέλεις να περιορίσεις και να σταματήσεις τέτοιους παίκτες. Ωστόσο, η δουλεία ακόμη και στην άμυνα είναι ομαδική».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ