Η αγκαλιά του Μάικ Τζέιμς με τον Γιώργο Μπαρτζώκα (vid)

Ο Μάικ Τζέιμς έσπευσε να αγκαλιάσει τον Γιώργο Μπαρτζώκα μετά το τέλος του Μονακό-Ολυμπιακός.

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στο Πριγκιπάτο από τη Μονακό με 85-77 για την 11η αγωνιστική της Euroleague με τον Μάικ Τζέιμς να είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής στα τελευταία λεπτά.

Ο γκαρντ των Γάλλων για ακόμη μία φορά δήλωσε «παρών» την κατάλληλη στιγμή και πήρε από το χέρι την ομάδα για τη νίκη. Ο 33χρονος Αμερικάνος τελείωσε το ματς με 24 πόντους και 6 ασίστ και για ακόμη μία φορά αποδείχθηκε ο «κακός δαίμονας» των Πειραιωτών.

Διαβάστε επίσης: O Μάικ Τζέιμς και οι περιπτώσεις Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού: Οι 10 free agents που βάζουν… φωτιά το καλοκαίρι του 2024

Ωστόσο με το που ακούστηκε το τελευταίο σφύριγμα ο ίδιος έσπευσε να αγκαλιάσει τον Γιώργο Μπαρτζώκα ο οποίος κατευθυνόταν προς τα αποδυτήρια. Παρόλο το «πράσινο» παρελθόν του και την αντιπαλότητα που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα σε Μονακό και Ολυμπιακό τα τελευταία χρόνια, ο Τζέιμς έδειξε τον σεβασμό του στον Έλληνα προπονητή με μία πρωτοβουλία που δε συνηθίζεται.

Υπενθυμίζεται πως ο βραχύσωμος γκαρντ είχε ακουστεί έντονα το περασμένο καλοκαίρι για τους «ερυθρόλευκους» χωρίς ωστόσο να ολοκληρωθεί κάποια συμφωνία.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από