Μάικ Τζέιμς: Ο κακός «δαίμονας» του Ολυμπιακού ξανά στο δρόμο του (vids)

Μάικ Τζέιμς: Ο κακός «δαίμονας» του Ολυμπιακού ξανά στο δρόμο του (vids)

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Μονακό και θα βρει για ακόμη μία φορά απέναντί του τον Μάικ Τζέιμς, με τον οποίο τον συνδέουν σχέσεις αγάπης και μίσους.

Ετσι όπως έχει διαμορφωθεί πλέον το format της Euroleague, τα παιχνίδια μεταξύ των ομάδων, αν προσθέσει κανείς και πιθανές διασταυρώσεις στα playoffs και το Final 4, είναι πολλά σε αριθμό, με αποτέλεσμα να έχουν δημιουργηθεί ξεχωριστές ιστορίες στη διοργάνωση, όπως αυτή ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Μάικ Τζέιμς.

Δύσκολο τεστ για τον Ολυμπιακό απόψε, καθώς παίζει εκτός έδρας με τη Μονακό, με στόχο την 4η συνεχόμενη νίκη του στη Euroleague.

Διαβάστε επίσης: Αποκάλυψη από την Ισπανία: «Αυτές είναι οι επόμενες μεταγραφές των ομάδων της Euroleague»

Αυτό το παιχνίδι θα είναι το 25ο σε επίπεδο Euroleague ανάμεσα στους Πειραιώτες και τον Μάικ Τζέιμς, με τον Αμερικανό να έχει μία αρκετά ιδιαίτερη σχέση με τον Ολυμπιακό.

Τα 24 ματς που έχει δώσει κόντρα στους «ερυθρόλευκους» είναι τα περισσότερα που έχει, απέναντι σε κάθε αντίπαλο στη διοργάνωση και σε αυτά έχει κατά μέσο όρο 16.3 πόντους ανά παιχνίδι, κάτι που σημαίνει πως ο Ολυμπιακός είναι ένας από τους αγαπημένους του αντιπάλους.

Τον έχει αντιμετωπίσει κατά σειρά με τη φανέλα της Μπασκόνια, του Παναθηναϊκού, της Αρμάνι, της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και τα τελευταία χρόνια με τη Μονακό.

Βέβαια ο Ολυμπιακός δεν είναι ο «αγαπημένος» του αντίπαλός, αφού εκεί που «σεληνιάζεται» είναι κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, που σε 19 παιχνίδια έχει σημειώσει 382 πόντους, δηλαδή έχει 20.1 μέσο όρο ανά παιχνίδι απέναντι στη «Βασίλισσα».

Όσο και αν έχει «πληγώσει» τους «Ερυθρόλευκους», το ισοζύγιο νικών-ηττών γέρνει υπέρ του Ολυμπιακού που μετρούν 13 νίκες και 11 ήττες κόντρα στον Αμερικανό.

Ήδη τη φετινή σεζόν ο μέσος όρος του στη διοργάνωση είναι μεγαλύτερος από αυτόν που έχει κόντρα στους Πειραιώτες, καθώς είναι πρώτος σκόρερ της Euroleague, με 18.3 πόντους ανά παιχνίδι, με το εκπληκτικό 43.1% στο τρίποντο.

Το καλοκαίρι ήταν ένα από τα ονόματα που ακούστηκε για τον Ολυμπιακό, χωρίς τελικά να ολοκληρωθεί το deal ανάμεσα στις δύο πλευρές, αποφασίζοντας να παραμείνει αντίπαλος με την ομάδα που λατρεύει να αντιμετωπίζει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ