O Μάικ Τζέιμς και οι περιπτώσεις Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού: Οι 10 free agents που βάζουν… φωτιά το καλοκαίρι του 2024

O Μάικ Τζέιμς και οι περιπτώσεις Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού: Οι 10 free agents που βάζουν… φωτιά το καλοκαίρι του 2024

Αυτοί είναι οι 10 πιο «καυτοί» free agents του φετινού καλοκαιριού με... μπόλικο ελληνικό ενδιαφέρον.

Πλησιάζοντας σταα μέσα της σεζόν και γενικότερα έχει διαμορφωθεί μία εικόνα γύρω από τους περισσότερους παίκτες της Euroleague.

Μερικοί από αυτούς έχουν δεσμευτεί με τις ομάδες για τα επόμενα χρόνια αλλά αρκετοί θα χρειαστεί να τεστάρουν τα νερά της free agency αν δεν τους ικανοποιήσει η προσφορά από την τωρινή τους ομάδα.

Διαβάστε επίσης: Τι ψάχνουν οι ελληνικές ομάδες για να βρεθούν όλες μαζί στο Conference League – Tα ζητούμενα για Ολυμπιακό, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό

Όπως κάθε καλοκαίρι έτσι και το φετινό αναμένεται να είναι «καυτό». Πολλές οι περιπτώσεις σταρ οι οποίοι δεν έχουν συμβόλαιο για την επόμενη σεζόν με μερικά ονόματα να προκαλούν εντύπωση.

Ανάμεσα σε αυτούς βρίσκεται ο Μάικ Τζέιμς της Μονακό και ο Μάριο Χεζόνια της Ρεάλ Μαδρίτης με τους δύο παίκτες να έχουν αγωνιστεί στο παρελθόν στον Παναθηναϊκό και τα σενάρια στο τέλος της σεζόν θα «φουντώσουν» ακόμη περισσότερο. Όσον αφορά τους πράσινους οι οποίοι φέτος έκαναν μία αναδιαμόρφωση του ρόστερ τους, ο μόνος παίκτης που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι είναι ο Μάριους Γκριγκόνις.

Από την άλλη, για τον Ολυμπιακό θα πρέπει να ανησυχήσουν λίγο περισσότερο καθώς οι δύο καλύτεροι του παίκτες, μέχρι στιγμής, Αϊζάια Κάνααν και Άλεκ Πίτερς δεν έχουν εξασφαλίσει το μέλλον τους στους «ερυθρόλευκους» για την επόμενη χρονιά. Παρ’ όλα αυτά είναι θέμα χρόνου να ξεκινήσουν οι διαδικασίες ώστε οι δυο τους να ανανεώσουν τη συνεργασία τους με τους Πειραιώτες, ειδικά μετά τη σεζόν που διανύουν.

Στη λίστα υπάρχουν κι άλλη αξιοσημείωτα ονόματα όπως αυτό του Έντι Ταβάρες της Ρεάλ Μαδρίτης αλλά και οι Σέιν Λάρκιν-Γουίλ Κλάιμπερν της Αναντολού Εφές. Από τη Μονακό πέρα του Μάικ Τζέιμς ακόμη ένας γκαρντ που ακούει στο όνομα του Τζόρνταν Λόιντ μένει ελεύθερος, ενώ ο πιστός «στρατιώτης» της Euroleague, Νάντο Ντε Κολό, δεν έχει συζητήση με τη Βιλερμπάν για ανανέωση του συμβολαίου του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ