Ματέο: «Η ομάδα έμεινε πιστή στο πλάνο – Πήραμε το ματς από το τρίτο δεκάλεπτο»

Ματέο: «Η ομάδα έμεινε πιστή στο πλάνο – Πήραμε το ματς από το τρίτο δεκάλεπτο»

Ο Τσους Ματέο μετά τη νίκη της Ρεάλ κόντρα στον Παναθηναϊκό στάθηκε σ το γεγονός πως η ομάδα του έμεινε πιστή στο πλάνο αλλά και ότι το ματς το κέρδισε στο τρίτο δεκάλεπτο.

Η Ρεάλ Μαδρίτης «ανέβασε στροφές» στο δεύτερο ημίχρονο και κατάφερε να κάνει δύο τις νίκες της στη «διαβολοβδομάδα» μετά από αυτή απέναντι στον Ολυμπιακό πριν από λίγα 24ωρα.

Κάπως έτσι συνεχίζει την ξέφρενη πορεία της στη Euroleague, όπου με ρεκόρ 12-1 φιγουράρει στην 1η θέση της βαθμολογίας. Ο Ισπανός τεχνικός της «Βασίλισσας», Τσους Ματέο, στις δηλώσεις του μετά το ματς στάθηκε μεταξύ άλλων στο πλάνο που ακολούθησε η ομάδα ακόμη κι όταν τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά.

Διαβάστε επίσης: Μόλις 12:36 ο Σλούκας με την Ρεάλ- Τα πολλά λάθη, τον έστειλαν στον πάγκο

Αναλυτικά όσα είπε:

«Eίχαμε ένα ολοκληρωμένο παιχνίδι από την αρχή μέχρι το τέλος. Το σημαντικό είναι η ομάδα μένει πιστή στο πλάνο και μένουμε μαζί και στις δύσκολες στιγμές όπως στο δεύτερο δεκάλεπτο και δεν σταματάμε να παλεύουμε στο παρκέ.

Ακολουθήσαμε το πλάνο μας και πήραμε το ματς ουσιαστικά από το τρίτο δεκάλεπτο, όπου είχαμε υψηλά ποσοστά σε δίποντα και τρίποντα. Φυσικά κάναμε κάποια λάθη, είχαμε 14, και δώσαμε και επιθετικά ριμπάουντ στον Παναθηναϊκό, αλλά είμαι ικανοποιημένος γιατί είχαμε 2 σημαντικές νίκες μέσα στην βδομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ