Ταβάρες: «Πρέπει να δουλεύω δύο ή τρεις φορές περισσότερο από τα υπόλοιπα παιδιά για να είμαι στο ίδιο επίπεδο»

Ταβάρες: «Πρέπει να δουλεύω δύο ή τρεις φορές περισσότερο από τα υπόλοιπα παιδιά για να είμαι στο ίδιο επίπεδο»

Δείτε όλα όσα δήλωσε ο Γουόλτερ Ταβάρες μετά τη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός δεν τα κατάφερε απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης και χάρη σε ένα ξέσπασμα στο δεύτερο ημίχρονο, η «Βασίλισσα» έφυγε με το διπλό από το ΟΑΚΑ για την 13η αγωνιστική της Euroleague.

Ο Γουόλτερ Ταβάρες προχώρησε σε δηλώσεις μετά το ματς όπου στάθηκε στην ευλογία να παίζει σε μία τέτοια διοργάνωση αλλά και την διπλάσια προσπάθεια που πρέπει να κάνει λόγω του κορμιού του.

Διαβάστε επίσης: Σφαιρόπουλος: «Έχουμε λίγες ώρες προετοιμασίας αλλά θα παλέψουμε για τη νίκη»

Αναλυτικά είπε: «Αισθάνομαι υπέροχα που έφτασα τους 2.000 πόντους στην Ευρωλίγκα. Το να παίζεις σε μία τέτοια διοργάνωση είναι ευλογία. Νιώθω ευλογημένος να παίζω τέτοια παιχνίδια, με τέτοιους οπαδούς κι αυτές τις ομάδες. Είναι ευχαρίστηση. Προσπαθώ να απολαμβάνω το κάθε λεπτό και είμαι χαρούμενος. Πρέπει να συνεχίσουμε με αυτό τον τρόπο».

Για το κορμί του και την κούραση που μπορεί να έχει: Είναι δύσκολο και σκληρό για ένα κορμί σαν εμένα να διαχειριστώ. Πρέπει να δουλεύω δύο ή τρεις φορές περισσότερο από τα υπόλοιπα παιδιά για να είμαι σε αυτό το αγωνιστικό επίπεδο. Αυτό κάνω και προσπαθώ να βοηθώ τους συμπαίκτες μου και την ομάδα μου με την ενέργειά μου. Τα ριμπάουντ βοηθούν πολύ την ομάδα μας και είναι ένας παράγοντας κλειδί για εμάς“.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ