Μακάμπι Τελ Αβίβ: Αναγκάζεται να προχωρήσει σε μειώσεις συμβολαίων των παικτών

Μακάμπι Τελ Αβίβ: Αναγκάζεται να προχωρήσει σε μειώσεις συμβολαίων των παικτών

Η Μακάμπι βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση, εξαιτίας του πολέμου του Ισραήλ, με τα οικονομικά του συλλόγου να βρίσκονται σε κακή κατάσταση

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ είναι σε συζητήσεις με την πλευρά των παικτών της για μείωση των συμβολαίων τους, λόγω της τεράστιας ζημιάς που υπέστη η ομάδα παίζοντας στο Βελιγράδι και χωρίς κόσμο.

Σύμφωνα με το Sports Walla του Ισραήλ, η διοίκηση της Μακάμπι βρίσκεται σε συζητήσεις με την Ένωση Παικτών, προκειμένου οι διαδικασίες να γίνουν απολύτως νόμιμα και με την συγκατάθεση των παικτών και όχι αυθαίρετα.

Διαβάστε επίσης: Μόνο ο μεγάλος Ρόι Τάρπλεϊ και ο Μιλουτίνοφ – Το απίθανο ρεκόρ του Σέρβου με τη φανέλα του Ολυμπιακού – Για πρώτη φορά μετά από 30 χρόνια (vid)

Η Μακάμπι θα επικαλεστεί μια παράμετρο που υπάρχει στη συμφωνία παικτών με την Ευρωλίγκα, η οποία αναφέρει, ότι αν συντρέχουν έκτακτες συνθήκες οι παίκτες οφείλουν να δεχτούν τη συγκεκριμένη μείωση.

Η συγκεκριμένη παράγραφος μπήκε στη συλλογική τους σύμβαση μετά την πανδημία, αλλά αφορά και τη συγκεκριμένη συγκυρία με την εμπόλεμη κατάσταση στην οποία βρίσκεται το Ισραήλ με την Παλαιστίνη.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις, το ποσοστό της μείωσης θα είναι περίπου 10%, ενώ σε περίπτωση που το επιτρέψουν οι συνθήκες, η Μακάμπι επιστρέψει στο Ισραήλ και αγωνίζεται κανονικά με τον κόσμο της, τότε τα ποσά θα επιστρέψουν στα συμφωνηθέντα επίπεδα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ