Πετρούσεφ: «Ενθουσιασμένος που θα αγωνιστώ, θα κάνω ότι μου ζητήσει η ομάδα»

Πετρούσεφ: «Ενθουσιασμένος που θα αγωνιστώ, θα κάνω ότι μου ζητήσει η ομάδα»

Ο Φίλιπ Πετρούσεφ είναι έτοιμος να αγωνιστεί για πρώτη φορά με τα ερυθρόλευκα στην αυριανή αναμέτρηση κόντρα στην Βαλένθια, όπως δήλωσε ο ίδιος στη σημερινή συνέντευξη τύπου

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Βαλένθια στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για την 14η αγωνιστική της Euroleague (15/12, 21:15), με στόχο να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα, χτίζοντας σερί νικών.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, θα χρησιμοποιήσει για πρώτη φορά τον Φίλιπ Πετρούσεφ, με τον Σέρβο σέντερ να δηλώνει ενθουσιασμένος που θα αγωνιστεί για πρώτη φορά με την φανέλα του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου.

Διαβάστε επίσης: Μώραλης: Αδικία σε βάρος του Ολυμπιακού – Γιατί δεν δόθηκαν νωρίτερα τα 200 ονόματα

«Είμαι στο 75-80% ίσως. Νιώθω πολύ καλύτερα από ό,τι όταν ήρθα, έχω δουλέψει πολύ, οι προπονητές και οι γυμναστές με έχουν πιέσει και αισθάνομαι καλά. Είμαι ενθουσιασμένος και ανυπομονώ να αγωνιστώ. Είμαι έτοιμος», επισήμανε στη media day των «ερυθρόλευκων» ο 23χρονος Σέρβος.

Για τη Βαλένθια: «Οι ισπανικές ομάδες παίζουν πάντα γρήγορα και γεμίζουν τη ρακέτα. Εμείς θα πρέπει να κυκλοφορήσουμε καλά την μπάλα και να παίξουμε ομαδικά όπως ξέρουμε».

Για τη θέση που θέλει να παίζει περισσότερο: «Νομίζω πως θα παίζω περισσότερο στο ‘4’. Μπορώ να παίξω και στις δύο θέσεις, οπότε θα κάνω ό,τι μου ζητήσει η ομάδα».

Τέλος, για τις διαφορές του ΝΒΑ με την Ευρώπη: «Το ΝΒΑ είναι πολύ διαφορετικό. Δεν έπαιξα πολύ, αλλά περισσότερο έβλεπα. Μετρά περισσότερο το ατομικό στοιχείο εκεί, ενώ στην Euroleague μετρά περισσότερο η ομάδα. Γι’ αυτό μου αρέσει η Euroleague».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ