ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

Επιστροφή στην Euroleague με νέα εκτός έδρας δοκιμασία για τον Ολυμπιακό. Την Βίρτους αντιμετωπίζει η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα (21:30) για την 15η αγωνιστικής της διοργάνωσης.

 

Από αναπάντεχη εντός έδρας ήττα προέρχεται ο Ολυμπιακός. Κατώτερη των περιστάσεων η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, δεν κατάφερε να επικρατήσει της Βαλένθια. Μια ήττα που του στοίχισε και βαθμολογικά και ψυχολογικά. Δεν έπαιξε καλά, είχε την σοβαρή απουσία του Πίτερς και πλέον χρειάζεται νίκες… εκτός προγράμματος. Σήμερα δοκιμάζεται σε μια πάρα πολύ δύσκολη έδρα και η διπλή εβδομάδα τον βρίσκει να συνεχίζει εκτός έδρας. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μπορεί να υπολογίζει όλους τους παίκτες του, δεν έχει νέες απουσίες και αυτό δίνει λύσεις στο rotation. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν επιθετικό πρόβλημα, που γίνεται χειρότερο, αλλά όσο βρίσκουν ρυθμό παίκτες που ήταν εκτός με τραυματισμούς, ελπίζουν όλοι στην ελληνική ομάδα, ότι θα βελτιώνεται η κατάσταση. Ο Ολυμπιακός είναι στο 7-7 και στην 10η θέση της Euroleague.

 

Στην αντίπερα όχθη, περιμένει τον Ολυμπιακό μια… αγριεμένη Βίρτους Μπολόνια. Η ομάδα του Λούκα Μπάνκι είναι η μεγάλη έκπληξη της εφετινής Euroleague, καθώς το ένα θετικό αποτέλεσμα διαδέχεται το άλλο. Η Βίρτους έχει ρεκόρ 10-4 στην Ευρωλίγκα και έχει βάλει τα θεμέλια, όχι μόνο για είσοδο στα playoffs, αλλά και για το πλεονέκτημα έδρας σε αυτά. Στα πέντε τελευταία παιχνίδια έχει τέσσερις νίκες και οι τρεις είναι συνεχόμενες. Τρομερό και το σερί στη έδρα των Ιταλών, έχουντας επτά νίκες, σε 8 ματς που έχουν δώσει. Είναι προφανές ότι μιλάμε για μια εξαιρετική ομάδα, που έχει ψυχολογία και μομέντουμ.

 

ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

 

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

 

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

 

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ