Μήτογλου: «Παλεύουμε για κάθε κατοχή, για να πάρουμε κάθε νίκη»

Μήτογλου: «Παλεύουμε για κάθε κατοχή, για να πάρουμε κάθε νίκη»

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με την Μονακό ο Ντίνος Μήτογλου μίλησε για την τελευταία φάση του αγώνα αλλά και την παρουσία του Δημητρη Γιαννακόπουλου στις κερκίδες.

Τρομερός Παναθηναϊκός AKTOR, έφυγε με το… διπλό από την έδρα της Μονακό (91-90) για τη 15η αγωνιστική της Euroleague. Επέστρεψαν από το -15 οι Πράσινοι με πρωταγωνιστή τον… εξαφανισμένο για τρία δεκάλεπτα Ναν. «Αυτοκτόνησε» ο Οκόμπο στο φινάλε με χαμένη βολή και ο Γκριγκόνις έβαλε το τρίποντο της νίκης σε νεκρό χρόνο.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο Ντίνος Μήτογλου μίλησε για την τελευταία φάση του αγώνα αλλά και την παρουσία του Δημητρη Γιαννακόπουλου στις κερκίδες.

Διαβάστε επίσης: Τρομερός Παναθηναϊκός φώναξε «παρών» μετά από χρόνια με επική ανατροπή στο Μονακό (91-90)

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι μια τεράστια νίκη, τεράστια όμως. Κανείς δεν πίστευε ότι θα κερδίσουμε, μετά από τόσες ήττες στο τέλος και στην παράταση, πήραμε ένα μεγάλο αποτέλεσμα. Μπράβο στον Γκρι που έβαλε ένα τόσο μεγάλο σουτ, μας γεμίζει με αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια και για το επόμενο ματς».

Για τη φάση της νίκης: «Είδα δύο παίκτες μπροστά μου, με το που γύρισα ο Γκριγκόνις ήταν μόνος του, πήρε ένα μεγάλο σουτ και το έβαλε».

Για το ότι δεν σταμάτησαν να παλεύουν το ματς, παρότι βρέθηκαν με μεγάλη διαφορά πίσω στο σκορ: «Τα παιχνίδια που είχαμε χάσει στο τέλος, δεν πιστεύαμε ότι θα τα χάσουμε. Παλεύουμε για κάθε κατοχή, για να πάρουμε κάθε νίκη. Με το που επιστρέψαμε είπαμε ότι πάμε να το πάρουμε. Δεν πιστέψαμε λεπτό ότι θα χάσουμε».

Για την παρουσία του Δ. Γιαννακόπουλου στις κερκίδες: «Του δώσαμε τη νίκη της χρονιάς, μακάρι βέβαια να έρθουν και άλλες τέτοιες. Χαιρόμαστε που την είδε από κοντά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ