Γκος: «Στους τελευταίους 3-4 αγώνες χάνουμε το ματς για έναν ή δύο πόντους, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι»

Γκος: «Στους τελευταίους 3-4 αγώνες χάνουμε το ματς για έναν ή δύο πόντους, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι»

Στην αδυναμία που δείχνει ο Ολυμπιακός στο να τελειώνει τα παιχνίδια στάθηκε ο Γουίλιαμ Γκος ενόψει της αναμέτρησης με την Βιλερμπάν.

Παραμονές του αγώνα με την Βιλερμπάν ο Γουίλιαμ Γκος στάθηκε στην αδυναμία που δείχνουν οι ερυθρόλευκοι τελευταία στο να «κλειδώνουν» τα παιχνίδια, τονίζοντας παράλληλα πως με την επιστροφή των τραυματιών, ο Ολυμπιακός θα είναι καλύτερος στη συνέχεια.

Διαβάστε επίσης: Ο Γιοβάνοβιτς δεν θέλει να τον βλέπει, αλλά… ο Γερεμέγεφ «έσωσε» ξανά τον Παναθηναϊκό (vids)

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την ήττα από τη Βίρτους Μπολόνια: «Είναι μια περίεργη ήττα. Παίξαμε καλά για να κερδίσουμε το παιχνίδι, αλλά δεν τελειώσαμε το ματς με τη Βίρτους όπως θα έπρεπε να το τελειώσουμε. Στους τελευταίους 3-4 αγώνες χάνουμε το ματς για έναν ή δύο πόντους. Είμαστε πολύ κοντά αλλά πρέπει να τελειώνουμε καλύτερα τα ματς».

Για το τι φταίει και ο Ολυμπιακός χάνει στο τέλος τα παιχνίδια: «Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Υπάρχουν παίκτες που δεν αγωνίζονται λόγω τραυματισμών, τώρα ο Ολυμπιακός είναι υγιής, θα βρούμε τον τρόπο και θα μας βοηθήσουν πολύ οι επιστροφές».

Για το ματς με τη Βιλερμπάν στη Γαλλία: «Κανένα παιχνίδι της Euroleague δεν είναι εύκολο είτε παίζεις με την πρώτη ομάδα της βαθμολογίας είτε με την τελευταία. Όλες οι ομάδες μπορούν να σε κερδίσουν, γνωρίζουμε πόσο δύσκολη είναι μία διπλή αγωνιστική στη διοργάνωση. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και όπως είπα είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να το κερδίσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ