Κάνααν για Άλμπα: «Παιχνίδια σαν κι αυτό μπορούν να γίνουν παγίδες»

Κάνααν για Άλμπα: «Παιχνίδια σαν κι αυτό μπορούν να γίνουν παγίδες»

Ο Αμερικανός γκαρντ μίλησε για το εκτός έδρας παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Αλμπα.

Τον κώδωνα του κινδύνου ενόψει της αναμέτρησης με την Άλμπα στο Βερολίνο για την 17η αγωνιστική της Euroleague έκρουσε ο Αϊζάια Κάνααν κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού για τη Γερμανία. «Κάποιες φορές παιχνίδια σαν κι αυτό μπορούν να γίνουν παγίδες. Δεν θέλουμε να πέσουμε στην παγίδα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αμερικανός γκαρντ των Πειραιωτών.

Διαβάστε επίσης: Σενάριο-έκπληξη για επιστροφή του Εμβιλά!

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Κάποιες φορές παιχνίδια σαν κι αυτό μπορούν να γίνουν παγίδες. Δεν θέλουμε να πέσουμε στην παγίδα. Καταλαβαίνουμε ότι έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας. Να κάνουμε αυτά που πρέπει να κάνουμε και θα είμαστε ‘οκ’. Ήξερα ερχόμενος εδώ ότι θα είναι δύσκολη χρονιά. Εννοώ ότι η EuroLeague είναι δύσκολη τώρα. Υπάρχουν πολλές καλές ομάδες και κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο. Θα υπάρχουν σκαμπανεβάσματα και προφανώς υπάρχουν πολλά παιχνίδια που ευχόμαστε να παίρναμε πίσω και να τα κερδίσουμε. Αλλά είναι μέρος του παιχνιδιού, πρέπει να μάθουμε από αυτό, να προχωρήσουμε μπροστά».

Για το ότι ο Ολυμπιακός θα είναι πλήρης από την επόμενη εβδομάδα: «Εμείς απλά μπορούμε να συνεχίσουμε να προσθέτουμε παίκτες. Είναι μεγάλη σεζόν και χρειαζόμαστε κορμιά και να είμαστε όλοι στην ίδια σελίδα».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ