Με Λεσόρ κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα ο Παναθηναϊκός

Με Λεσόρ κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα ο Παναθηναϊκός

Ο Ματίας Λεσόρ φαίνεται πως ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στη μέση και ο Αταμάν τον έβαλε στη δωδεκάδα του Παναθηναϊκού κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται σε λίγη ώρα (21:15) τον Ερυθρό Αστέρα στο ΟΑΚΑ για την 17η αγωνιστική της Euroleague, με τον Ματίας Λεσόρ να ξεπερνά το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και να τίθεται στη διάθεση του Αταμάν.

Ο Γάλλος σέντερ αποχώρησε από το παιχνίδι του Παναθηναϊκού κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο με πρόβλημα στη μέση και μέχρι πριν λίγη ώρα η συμμετοχή του στο αποψινό παιχνίδι ήταν αμφίβολη.

Διαβάστε επίσης: Σενάριο-έκπληξη για επιστροφή του Εμβιλά!

Ωστόσο ο Λεσόρ φαίνεται πως θα «σφίξει» τα δόντια για να μπορέσει να βοηθήσει τους «πράσινους» στην τελευταία αναμέτρησή τους στη Euroleague για το 2023, χωρίς όμως να έχει συμμετάσχει στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης όλη την εβδομάδα, καθώς μπόρεσε να βγάλει μέρος αυτού τις τελευταίες μέρες.

Αναλυτικά η δωδεκάδα του Παναθηναϊκού κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα: Καλαϊτζάκης, Βιλντόζα, Μπαλτσερόφσκι, Σλούκας, Γκραντ, Ναν, Λεσόρ, Αντετοκούνμπο, Γκριγκόνις, Ερνανγκόμεθ, Μήτογλου, Μαντζούκας.

Οι δώδεκα που επέλεξε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος για τον Αστέρα: Λαζάρεβιτς, Τεόντοσιτς, Χάνγκα, Νταβίντοβατς, Μίτροβιτς, Λάζιτς, Σιμόνοβιτς, Τόμπι, Μπολομπόι, Νέντοβιτς, Γκριεντράιτις, Ντος Σάντος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ