Ολυμπιακός: Τελευταία «αποστολή» για το 2023 κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου

Ολυμπιακός: Τελευταία «αποστολή» για το 2023 κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θέλει να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί κόντρα στην Άλμπα και να κλείσει το 2023 με θετικό πρόσημο.

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται απόψε το βράδυ (21:00) στο Βερολίνο κόντρα στην Άλμπα στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστική της Euroleague.

Μια αγωνιστική η οποία είναι και η τελευταία πράξη για το 2023 με τους παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα να θέλουν να επιβεβαιώσουν τον τίτλο του φαβορί κόντρα στους Γερμανούς, κλείνοντας έτσι την χρονιά με θετικό πρόσημο.

Στο 9-8 και στην 11η θέση της κατάταξης οι ερυθρόλευκοι. Από τη μεριά της η Άλμπα Βερολίνου βρίσκεται στην 17η θέση με ρεκόρ 3-13.

Διαβάστε επίσης: Αμερικανίδες ηθοποιοί που έδειξαν το πικάντικο υποκριτικό τους ταλέντο στο… πορνό

«Πρέπει να συγκεντρωθούμε στις απαιτήσεις αυτού του παιχνιδιού που είναι παρόμοιες με εκείνες του αγώνα με τη Βιλερμπάν. Είναι ένα παιχνίδι που αν χάσεις αποτελεί μεγάλο πρόβλημα, αλλά το να το κερδίσεις απαιτεί μεγάλη προσπάθεια και καλή εμφάνιση. Την προηγούμενη εβδομάδα αποδείχθηκε ότι η Άλμπα μπορεί να κερδίσει (σσ. κέρδισε την Μπαρτσελόνα). Έχουν επιστρέψει οι τραυματίες, παίζει ο Ματ Τόμας, παίζει ο Στέρλινγκ Μπράουν. Είναι μία καλή ομάδα και χρειάζεται να παίξεις καλά να για κερδίσεις, ανέφερε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Από την μεριά του ο Κάνααν τόνισε: «Κάποιες φορές παιχνίδια σαν κι αυτό μπορούν να γίνουν παγίδες. Δεν θέλουμε να πέσουμε στην παγίδα. Καταλαβαίνουμε ότι έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας. Να κάνουμε αυτά που πρέπει να κάνουμε και θα είμαστε ‘οκ’. Ήξερα ερχόμενος εδώ ότι θα είναι δύσκολη χρονιά. Εννοώ ότι η EuroLeague είναι δύσκολη τώρα. Υπάρχουν πολλές καλές ομάδες και κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο. Θα υπάρχουν σκαμπανεβάσματα και προφανώς υπάρχουν πολλά παιχνίδια που ευχόμαστε να παίρναμε πίσω και να τα κερδίσουμε. Αλλά είναι μέρος του παιχνιδιού, πρέπει να μάθουμε από αυτό, να προχωρήσουμε μπροστά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ