Ποδαρικό στο κατάμεστο ΣΕΦ κόντρα στην Αρμάνι

Ποδαρικό στο κατάμεστο ΣΕΦ κόντρα στην Αρμάνι

Με στόχο να μπει με το... δεξί στο 2024 ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Αρμάνι Μιλάνο στο ΣΕΦ (21:15) στο πλαίσιο της 18η αγωνιστική της Euroleague.

Με στόχο να μπει με το… δεξί στο 2024 ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Αρμάνι Μιλάνο στο ΣΕΦ (21:15) στο πλαίσιο της 18η αγωνιστική της Euroleague.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα προέρχεται από τις νίκες κόντρα σε Βιλερμπάν και Άλμπα Βερολίνου, θέλοντας να κάνει το 3Χ3 και να ανέβει στο 10-8.

Διαβάστε επίσης: Απίθανη αποκάλυψη από πρώην παίκτη του Αταμάν: «Όταν τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά κάναμε προπόνηση έξι το πρωί»

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, μοναδικός αμφίβολος για τους Πειραιώτες είναι ο Τόμας Γουόκαπ. Ο Τεξανός γκαρντ υπέστη ελαφρύ διάστρεμμα στο παιχνίδι με τον Άρη, με αποτέλεσμα να μην προπονηθεί τη Δευτέρα, τρέχοντας πλέον για να προλάβει το ματς με τους Ιταλούς.

Αντίθετα η Αρμάνι Μιλάνο βρίσκεται στο 7-10, ταξιδεύοντας προς το ΣΕΦ με αρκετές απουσίες. Πιο συγκεκριμένα οι Νίκολα Μίροτιτς, Μάοντο Λο και Σαβόν Σιλντς, θα απουσιάσουν από το σημερινό ματς κάνοντας το έργο του Μεσίνα αρκετά δύσκολο.

Τέλος διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Ρόμπερτ Λοτερμόζερ (Γερμανία), Σάσα Πουκλ (Πολωνία) και Λούκα Καρντούμ (Κροατία).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ